-
Teoman'ın kaç şarkısı var? Ben sadece 6-7 olduğunu sanmıyorum. Kaldı ki şarkıların sadece 10 15 saniyelik kısımlarının benzer olması pek de taklitçilik olmaz. Eminim Teoman Türkiye sınırları dışından olsaydı bu olaya "ne güzel göndermeler yapıoooooo şarkılarında" diye tepki gösterecektiniz. İngiltere çıkışlı grupların hepsi birbirinin rifflerini kalıplarını alıp kullanıyorlar. 80li yıllarda tüm rock grupları birbirlerinin şarkılarının tıpatıp aynılarını yapıyorlardı...
-
vaay bee yuh lan
-
Bütün yabancı pop-rock grupları Beatles'ı taklid etmekle kasalarına milyonlarca dolar soktular ve bu hâlâ sürüyor.Teoman yapmış çok mu?
-
ya teomanı geçin :)
placebo'nun post blue şarkısı da senden başka senden başka gözüm görmez hiç kimseyi falan diye bi şarkı vardı ona benziyo o da mı çalmış acaba :)
-
ŞU KOMUYA BİR AÇIKLIK GETİRELİM TEOMAN OĞUL (A)ROKÇI YAZILMIŞ TEOMAN ROCKIN YANINDA BİLE GEÇEMEZ EN AZINDAN ROCK DİNLEYEN BİRİSİ OLARAK TEOMAN BENCE SOYTARIDAN BAŞKA BİŞEYD EĞİL BU KADAA
-
ben de nefret ediyorum
-
TEBRIK ETTIM BEN SENI.. NEYINI SEVIYOLAR BU ADAMIN???????????????????????????????
-
ben hayran sayılmam ama soytarı kelimesini kınıyorum
-
ben katılıyorum ondan hıcbırsey olmaz
-
olmasaydı adam kaç yıldan beri saygı duyduğu bir kitle oluşturmazdı
teo iyidir