-
şimdi herkes diyo ya şebnem teoman bunlar piyasa müziği yapoyorlar ama piyasa onlara alıştı dediğim gibi
yani kimse yokken onlar vardı demek doğru olmaz ama tvde onların klipleri dönüyodu.
aslında ne zararı var ki teomanın aslında yararı bile var ama teomanın öyle intihara falan yaklaşacağını düşünmüyorum...
-
tamamen katılıyorumm! bende kendimi bildim bileli teoman fanıyım bunu yapan arkadasımızın neyi ispatlamaya çalıştığını bende anlamış değilim bırakın isteyen istediğini yapsın beğenmeyen dinlemez sonuçta
-
Ben sevmem pek, arakçı olduğu da doğrudur. Klibi hazırlayan arkadaşa tebrikler güzel yakalamış.
-
maşallah teoman gençlik kendini belli ederek domine etmiş forumu.ama teoman ın Türkiye'de rock müzik adına hiç birşey yaptığını düşünmüyorum.yukarıda belirtilen isimler(Serdar Öztop,Whiskey falan...) ve Bulutsuzluk Özlemi,Erkin Koray,Cem Karaca(son ikisi Anadolu Rock bile olsa...) Türkiye'de rock müziğe felsefesine uygun,sağlam bir platform hazırlayan isimlerdir.Teoman'ın yaptığı da doğru yer ve zamanda çıkıp bunun meyvesini yemiş olmaktır.(bu meyveyi yediğine en büyük örnek de şu anda Garaj'da Teoman'la ilgili yapılan en küçük eleştiriyi bile kaldıramayan Teoman kızlarıdır) peki o platform sonra ne mi oldu?Teoman'dan daha sonra çıkan bazı vasat gruplar tarafından yıkılma derecesine geldi.çünkü artık rock piyasa değildi,piyasa rocktı.iki üç sene içinde rock müzik patlaması da dinecek ve insanlar tekrar popa dönecek,çıstak müziğe ağır bir dönüş yapacaklar.olan da yeni yeşermekte olan ve umut vaadeden gruplara olacak.her plak şirketine gidişlerinde "ROCK IS DEAD" sloganıyla karşılaşacaklar...
-
katılmıyorum ben teoman hayranı değilim ama bir müzisyene arakçı demek çok kötü bir şeydir..
-
yanlış adam puhuhahahauuahah evet teoş yanlış adamsın eheuheueheuheu lan aslında severdim ben teomanı ama bu kliple anladım ki..........YANLIŞSIN yanlışşşşş
-
Ben yakında bir kitap yazacağım, içinde işte ne bileyim Dante'den, Dostoyevski'den, Nietsche'den birşeyler olacak. Ama değiştireceğim merak etmeyin aynen koymayacağım. Bu kitap olur da çok satarsa ve ben artık bu ülkede sağlam Yazarlar arasında göğsümü gere gere dolaşırsam, yazarlıktan kazandıklarımla bütün gün alem,içki,sefa edersem beni de Teoman'ı desteklediğiniz gibi desteklersiniz umarım.
Arakçılık mı? Olur mu canım?!... Alfabede 29 harf varken ne kadar kombinasyon çıkabilir ki... benzerlik olur olsa olsa.
-
hahah
cidden bu şarkıları benzettin mi birbirine yoksa teoman bi zamanda kalbini kırcak bi davranışta mı bulundu..yani bu yazdığın cümle ortalama bi dinleyicinin kendi tabiriyle "arakçı bi şarkıcı" hakkında yazacağı cümlelermiş gibi gelmedi bana..
-
Teoyla bir dönem rock barlarda beraber sahne alırdık. Daha sonra bu bizim paramızı ödemedi bir dönem, sonra yollarımız ayrıldı, tanımaz oldu falan. Ben buna da bozuğum bi miktar...
Böyle birşey söylememi beklerdin sanırım ama yok öyle birşey :) sıradan bir dinleyiciyim inan. Fakat Rabbim bize iki adet kulak vermiş ki ondan duyduklarıma da inanmazsam neye inanırım. Yahu bu klipte geçen şarkıların tümü olmasa da büyük kısmı benzerlik gösteriyor. Özellikle Texas'ın şarkısını bi karşılaştır rica edicem.
Ben bu söylemleri başkasından da duyardım daha önce Teoman'ın arakçı olduğuna dair ama ilk kez somut bir örneğiyle karşılaştım ve evet hakikaten öyleymiş deyiverdim.
-
ben bir teoman röportajında okumuştum gene böyle bir şarkı benzerliğ konusundaydı
teıman demişti işte müzikte 8 (galiba)nota var biz onlardan farklı şeyler ortaya çıkarmaya çalışıyoruz benzerlşikler olması doğaldır..