-
şimdiii senin dediğine çok güzel bi örnek biliyorum bulutsuzluk özlemi'nin şileye özgürlük diye bi şarkısı var bilmem duydun mu..bu şarkıyı dinleyeceksin önce,sonra da metallicanın bi şarkısının aynısı olduğunu şaşırarak farkedeceksin metallicanın şarkısının adını hatırlıyamıyorum kusuruma bakma,sonra da diyceksin ki "vay nası yapar bunu nejat abimiz" sonra da metallicanın albümünün bulutsuzluk özleminden sonra çıktığını farkedeceksin ki,bulutsuzluk özleminden şarkı çalacaklarını zannetmiyorum...
bunlar böyle şeyler işte,hem bu şarkıların sadece üç beş saniyeleri benziyo nedense yani üç beş saniyenin benzemesi hakkında da çok sinirli davranmamak lazım zira bazısı başka bi şarkıdan on yirmi saniye demo gibi bi kısım koyuyolar şarkının başına hatta bakıyosun bazı guruplar sevdikleri gurupların şarkılarından sampleler kullanıyolar ne yani şimdi teomanın yaptığı bu durumda şerefsizlik mi bence değil..başta söylediğimi tekrar ediyorum teoman'ı çok sevdiği falan söyliyemem ama sonuçta pop-rockın varolmasının bizim işimizi kolaylaştırdığını da inkar edemem..7 nota var bildiğiniz üzere bendingleri de say etti 120596886 :P eheh şaka maka benzerlikler olacaktır,önemli olan güzel bi şeyler üretmek.
-
ya sayıdan emin olmadığımı belirtmiştim zaten:)
haklısın önemli olan güzel şeyler üretmek orijnal omak tabii önemli ama arada olacaktır böyle şeyler
şimdi ismail yknın benzeri var mı yok ama neyse olay geyiğe döner devamını yazmıcam:)
-
yaaa nefret ediyorum teoman kizlari diyosunuz neresini beyenelim adamin yaaa suratinimi ha ickisinimi anlayamadim saten biz kizlarin sucu kiz olmamiz erkek sanatci bile dinletirmiyorsunuz sagolun yani kiziz diye erkek sanatci dinledimiz an o yakisikli karizmatik oludgundan dinliyormusuz gibi oluyoruz söyleyin türk kadin rockci sebo özlem aylin aslim vs. den haric onlari dinleyelim haa onlarida beyenmiyorsaniz dinlemeyelim yok biz artik bulutsuzluk özlemide dinlemeyelim erkek ya onlar babam yasinda olsalarda karizmatik buluyor olabiliriz ondan dinliyor olabiliriz siz bana bi liste yapin ben o yazdiklarinizi dinlemyeyim tamami veya kizlar diyelim tövbe tövbeeee
-
bütün bunlar saçmalık
-
cevap budur
-
teoman hırsız ve rollerle yaşayan bir insandır ve de ancak rolleri kestiremeyecek kadar burnu havada,iyi grupları dinleyecek yaşa ulaşmamış genç kızları kandırabilir.bende teomanın yaptığı alıntı şarkıların bazılarını severek dinliyorum,çünkü adam müzisyen değil belki ama işi biliyo.uyanık,sinsi diyim ben sana.
-
ama çok da berbat değil ya ...
-
müzisyenliğine yorum yapmam sevenleri var ben sevmiyorum ayrı mesele kötü etkiliyo gençleri bence kendileri
-
+1000000 başka da birşey demiyorum.RoWaSh'a cevap vermeden okudum,çok iyi yazmışsın şey.
-
ben de cok sevmiyorum teoman'ı ama ayıp ya bu yapılan.. bu şekilde yerilmemesi gerekir.. eleştirmek istiyorlarsa adam gibi eleştirsin bu şekilde değil bence.. videonun sonundaki reklamda cabası tabi.. gereksiz birşey olmuş. sevmiyorum,dinlemiyorum deyip gecmek varken neden tartısılıyor ki. sonucta her sanatcının fanı var kendine göre..