-
bence olsun.....
yani eskiden bu kadar bilinmezken türk rockçılar o bu hale getirdi yani hazırladı piyasayı..
-
Evet PİYASAYI hazırladı."Piyasa müzik" dediğimiz kavram bu adamın elinden çıktı.
Rock için Whiskey, Serdar Öztop, Cenotaph ve özellikle Kronik daha büyük mücadeleler verdi.
Bu adamın Türk Rock'ına kazandırdığı tek şey piyasadır..
Not: Ayrıca olmamış, tamamını izlemekle uğraşmadım, Judas Priest'le o TExas mıdır nedir onu dinledim.. Pek tatmin edici değil.. Judas Priest'le melodi falan benziyoda.. Ne biliyim, Kurban - Yosma'yı sonrada The Clash - I fought the law'ı dinleyin.. Arak böyle olur diyin..
-
arkadaşlar herif çıktığı ilk günden beri rock popüler kültürün eline düştü kabul ediyorum,yani piyasa oldu,yani eski tadını kaybedip daha çok maddi açıdan düşünülen bi tarz oldu-ki son zamanlarda rock müzik(eğer rock diyebilirsek tabi) almış başını gidiyor.genellikle piyasa parçalar var ama iyi olanlarda var en azından kulağınızı bozmayacak kadar iyi olanlar,biz bunları seçebilecek zekaya sahibiz,gönül için değilde para için yapılan şeyleri ayırd edebilriz dimi?
-
birşeyleri kopyaladığı kesin ama daha çok eski türk müziği parçalarını kopyaladığı söylenir. tabi ben o devri hatırlayamıyorum pek.
-
ya herkesi suçluyosunuz piyasa diye ama bir insan sevdiği işten para kazanmak isteyebilir ve bu onun en doğal hakkıdır
belki adamın içinden öyle yapmak geldi ama bayağı eski oldu için de piyasa buna alıştı olamaz mı??
-
aynı fikirdeyim.
piyasada teomandan çok daha kötüleri var.
ayrıca kopya ya da değil, kullandığı şarkı sözleri güzel sayılabilecek türden.
-
Ha tabi ki bu da olmuş olabilir, ve insanblar da bu müziğe saygı duymuştur.. Ki bu da onların zevkidir, yargılayamam..
-
ben anlayamadim simdi bunu yapan arkadas neyi ispatlamaya calisiyor anlamadim. Ben seviyorum teomani dinliyorum sarkilarini ben simdi ahh bu onlardan almis sarkilarini dinlemem artikmi dememi bekliyorsunuz. hem benim icin kendi görüsüm sarkilari daha cok sözlri icin dinlerim ve bence teomanda cok iyi söz yaziyor bu arkadas bunu yaptida basi gögemi erdi???
-
sahsi bi kıskanclık var bence sonunada reklamı yapıstırmıs bir tasla iki kus olmus ama bana göre gereksiz olmus ben aman aman bi teoman dinleyicisi degilim adam istedigini yapsın begenmezsem dinlemem olur biter ama bir de o basındaki sonunda ki kemal sunalla olan diyaloglar haklı oldugunu düşünceksem bile beni soguttu oldukca gereksiz bişey olmus..
-
Bu adam kimin horozuna kışt , odununa yaş dedi ki , bu kadar nefret dolu insanlar ? Ha çok da sevmem Teoman'ı , ama bu bi kaşık suda boğmalık düşmanlık neden , onu bilmem.Bırakın yapsın , bırakın etsin be arkadaşım.