-
(Sen benim yazdıklarıma cevap verde göreyim)aman tanrım karşımda bi tarih prof.u olduğunu ilseydim klavyeden dökülür müydü cümleler....
(Sizin beyniniz yıkanmış sizin adınıza hep birileri düşünüp sizi programlıyor sizde hepiniz standart bir şekilde aynı şeyleri zırvalıyorsunuz. Kendine ait bir görüşün yok.)beynimizin yıkanmaması için verebileceğin 1 tavsiye var mı? prof. dç dr. bla bla
(Gelelim lübnan ve filistin mevzusuna onlar osmanlıyı sırtından hançerleyerek buğünkü durumlarını kendileri yarattılar)burası siyasi 1 ortam olsaydı uzun uzun döktürürdüm,mümkünse bilgilerini güncelle;)
son olarak ,bu sitede tek 1 yazım silinmedi,sildirtmeye değecek 1 adam olsa karşımdaki döktürürdüm..
son mesajım,cümleten saygılar
-
ben barısa rock ı boykot edıyorum zatı mıllıyetcılıge karsı rock dıye slogan yapan festıvale nasıl gıdılırkı hadı fasızme dese ırkcılıga dese tamam da mıllıyetcılıge karsı lafı benı uzmenınde otesınde kızdırdı zaten propaganda amaclı yapılmıs bı organızasyon oldugu kalıtesınden bellı gıdenlere ıyı eglenceler dılıyorum muzıklerını dınlesınler de bazı propagandaların kurbanları olmasınlar
-
Ne boykotu abi atla gel yarın takılırz müziğimizi dinleriz ;)
-
benim yazım Can Dündarın bir yazısını buraya kopyaladığım için silindi. Diğerleri niye silindi bilmiyorum. Kimseye tehtit hakaret içermiyordu gayet iyiydiler.Bende şaşırdım kurallara uygundular.((son olarak ,bu sitede tek 1 yazım silinmedi,sildirtmeye değecek 1 adam olsa karşımdaki döktürürdüm))..demişsin.
işte buyüzdende senin gibi biri bana bunları söyleyebiliyor. Böyle prof du Doçentti bunlar yazacak birşeyleri olmayanların ucuz lafları. olayı lütfen basitleştirmeden kişiselleştirmeden yaz eğer bir fikrin varsa tabi.
-
Ben bugün gittim bi iki tip slogan atmaya çalışıyor ama sesleri çok cılız kalıyor kimse onlara katılmıyor. O açılan standllarlada kimse ilgilenmiyor. gidenlerin amacı onlardan farklı.
-
Bu sabah geldim.
Gecenin bir körü içip , "Kola içen Bush olsun !" gibi abuk bir sloganla bizleri uyutmayan zibidiler dışında slogan atan pek kimseyi göremedim.Zaten gelenlerin çoğu , bedava konser için gelmişlerdi.
-
pazar günü eli alçılı bir çocuk saat 15.30 civarında türk bayrağı açtı bir gurup geldi ve bayrağı indirmesi yönünde müdahale etti. kollarına girerek sürükleyerek konser alanından çıkardılar daha sonra aynı bayragı ileride bir ağaca astı orada biraz tartakladılar. ipleri yakarak bayrağı indirip dışarı attılar. çevrede herkez duyarsız kalıp olayı izledi kendi ülkemizde rock festivalinde bu olayın yaşanması çok üzücü olaydan sonra orayı derhal terk ettim. birdaha da asla gitmemeye yemin ettim.
-
bende beleşe sevdiim grupları izlemeye gittim. Ne Rock'n Coke ne Bush ne İsrail ne de Amerikaya karşı filan değilim. Soultary ve Catafolque için ordaydım.
-
bı bakıma haklısın ama eger kımse ses cıkarmassada bush bı gun bızede saldrıcak bızde emperyalızmn etkısnde kalıcaz zaten o ıstedıgı zaman onlara uslermızı acıyoruz bence bırılerı karsı cıkmalı dusun el kadar kuba ya hıc bıse yapamıyor cunku orda herkes bırlık herkes aynı herkes bush we abd ye karsı