Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

öss hayatımızı nasıl etkiliyor?

• better_than_yo • 30 Ağustos 2006 20:20 • #511917
    Valla ben gayet rahat stüdyoma da gittim , evde bestemi de yaptım , konsere de gittim , testimi de çözdüm , etüdüme de gittim , okuldaki sınavlara da hazırlandım.Bakış açısıyla , biraz da kendine güvenle ilgili bir şey.

Şimdi geriye dönüp bakıyorum , pek de zorlanmadım hazırlanırken.Çünkü rahattım zaten , yeterince çalıştığıma inanıyordum ; ki çalışıyordum da.Yani ÖSS'yi işkenceye dönüştüren sizsiniz , bir şey hissetemeden vıjt diye geçip gideren yine sizsiniz.Beni dövmeyin ama , bazen zevkliydi bile. :p

gerçekten bakış açısı ve disiplinle ilgili bende 2 konsere(1 tanesi mersin için büyük sayılabilecek bi konser) çıktım ve 1 ay ders çalışmadım ama sonra o arayı kapattım yani fazla kasmayın bu sınav herşey değil
  • dimmuborgirfan • 4 Eylül 2006 19:43 • #512444
    Bu sene o Öss denen lanet sınava hazırlanıyorum.Tüm sosyal hayatım yavaş yavaş yokoluyor.Ve daha da kötüsü çok sevdiğim delicesine aşık olduğum sevgilimi de göremiyorum.Hem ayrı şehirlerdeyiz hem de ÖSS var...Öss olmasaydı atlardım arabaya yanına gider bir 15 gün kalırdım ama o dersane denen illet var var da var yaaa...Ölmek istiyorum yaa neydi benim günahımm;(...
  • syarar • 5 Eylül 2006 10:07 • #512491
    nazmiyyeah gözlem raporunu paylaşıyor

sünnet de var kimse kusura bakmasın :)