Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

hikayesini bildiğiniz şarkılar...

• Soulforger • 25 Ekim 2006 22:45 • #516030
    Black Sabbath - Paranoid

Barda çalmak için acil bir şarkı gerekiyordu gruba , 20 dakikada yazıldı şarkının tüm melodisi ve sözleri...

Black Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath

Aslında sadece bu şarkı değil , bu albümün tamamını kaydetmek için kendini bir şatoya kapattı grup. Perili olduğu söylenen bir şatoya , ve böylece daha iyi girebileceklerdi yapmak istedikleri müziğin havasına.

Megadeth - In My Darkest Hour

Dave bu şarkıyı ölen Cliff Burton için yazmıştır.
  • Aria GalaCtiCa • 25 Ekim 2006 22:53 • #516034
    Marilyn Manson-born again

Bir konserde tamamen doğaçlama bir şarkı çalmayı planlar manson, bunu grup arkadaşlarına da söyler. Şarkı sahne arkasında kabaca kararlaştırılır, sahneye çıkıldığında ise herkes kendi enstrümanında daha önce asla planlamadığı notaları çalmaya başlarken, manson da doğaçlama bir şekilde uydurduğu sözlerle vokalini yapar. Sonuç mu... Enfes...
  • vikings • 25 Ekim 2006 23:08 • #516037
    Ajdar - çikita muz

mega starımız bir gün markette dolaşırken sebze-meyve reyonuna girer ve efsane şarkının ilk sözleri orda ortaya çıkar...çikita muz muz muz çikita muz muz muz...
  • CRN_CRN_ME • 25 Ekim 2006 23:16 • #516038
    en güzelli bu :P
  • psychedelian • 25 Ekim 2006 23:48 • #516040
    -animals(tüm albüm)(pink floyd)
    roger waters hayvan çiftliğini okur etkilenir yazar
    -wish you were here (pink floyd)
    david sydi özler yazar
    -another brick in the wall pt 1, 2(pink floyd)
    roger 2. dünya savaşı için yazmıştır birincisini ikincisinide okulda sırasının altında money in sözlerini bulup ona kızan öğretmen için
    -the end (the doors)
    oedipus komplexi üstüne ( sadece son kısmı )
    -jugband blues (pink floyd)
    syd gruptan atılmaya ramak kaldığını anladığında yazmıştır
    -imagine (john lennon)
    anlatmaya gerek yok herhalde
    -where ever i may roam (metallica)
    james karılarından çok uzak kaldıkları için yazdığını söylüyor

aklıma gelenler bu kadar
  • da hui • 25 Ekim 2006 23:50 • #516041
    Iced Earth - Watching Over Me
    Ölen gitaristlerine ithafen yazılmıştır. Dinlediğim ilk Iced Earth şarkısı, ilk dinlediğimde de neredeyse ağlıyodum.
  • karabasan_gzem • 26 Ekim 2006 01:05 • #516051
    şebnem bugün adlı şarkısını ölen ablası için yazmış..
    cidden bunu bilerek dinleyince farklı etkiliyor insanı çok hüzünlü.
  • Aria GalaCtiCa • 26 Ekim 2006 01:12 • #516052
    Death-Spirit crusher. Chuck'ın beynindeki o lanet olası tümöre yazılmıştır

it comes from the depths... of a place unknown to the keeper of dreams
  • violoncellist • 26 Ekim 2006 01:21 • #516053
    Hikaye şöyledir: bir kadın ve bir erkek california'da bi motelde karşılaşır ve aşık olurlar, fakat kadın evlidir, ama kendini bu aşka karşı gelememekten alı koyamaz, adam da aynı şekilde. ikisi de bir daha görüşemeyeceklerini bile bile aşka yelken açarlar ve orada bulundukları süreyi en iyi şekilde geçirmeye karar verirler. ayrılacakları gün ise gelecek sene aynı gün yine bu otelde buluşmaya karar verirler ve ayrılırlar...
    Bir sene sonra, aynı günden 3-4 gün önce adam otele gelir ve büyük buluşma için bir yığın hazırlık yapar ve heyecanla kadını beklemeye koyulur. Kadın da söz verdiği gibi bir sene sonra aynı gün otele gelir, fakat otelin olduğu yerde büyük bir boş arazi ve küller vardır, çünkü otel kadın gelmeden 2 gün önce yanmıştır ve kurtulan da olmamıştır...

Eagles- Hotel California

Babam anlatmıştı bunu, doğruluk payının ne olduğunu bilmiyorum ama doğru olduğuna inanmak istiyorum. çünkü şarkı için iyi bir hikaye...

saygılar...
  • karabasan_gzem • 26 Ekim 2006 01:34 • #516054
    o şarkının o kadar farklı hikayesini dinledim ki sayısını unuttum o derece:))