-
kesme turn the page bob seger'in turne sırasındaki bıkkınlığını anlatmak için yazdığı bir şarkı
-
one nın konusu beyin nakli... değerli bir komutan hayatını kaybediyor, onun beynini bir er e vermeye çalışıyorlar... beyin yaşıyor fakat vücudu kontrol edemiyor daha sonra...
-
enteresan....one'ın klibinde asker-amelıyat ılıskısı var ama bunu beyın naklı sevıyesını dusunmemıstım...
-
:) yanlışta biliyor olabilirim, öyle duymuştum ben...
-
fade to black metallica elemanlarının daha ön grup olarak turnelere gittiği dönemlerde bir konser öncesi gitarlarının çalınması üzerine yazılmış...o üzüntüyle fade to balck çıkmış...yani kara talih...bunu sdütyo imge'nin metallica hakkında çıkardığı kitaptan okuyabilirsiniz...
-
evet değil eski bir parça hatta nerdeyse country
-
'NO ME AMES' diye bi şarkı var çok etkileyici bişey,duygusal bi şarkı ,tipik türk filmi hikayesi..ama kilpte çok çarpıcı vermişler.ben şahsen,bizzat,kendim olaraktan çok etkilendim,eğer duygu zaralısı değilseniz sizde beğenirsiniz.
peki,saygılar...
-
ben strotovarius'un black diomand'ı hep kotipelto köpeğine yazdı sanırdım,,kendisine sordum bunu,hatta hayvanları çok severim falan dedim :) eleman koptu,o tolkki'nin yaptığı bi şaka,aslında bi kadın için yazıldı dedi,,ben tabi en sevdiğim renk mor oldum :)
-
komik değil