-
valla ben en büyük fanıyım :P o adam gibi biri gelmez türkiyeye... mutlaka şu siteye üye olun :D www.topstarajdar.com :D
tam gırgır bu adam ya... şükredin o bizi güldürüyo :D
-
baydı
-
yitır
-
Adamın Fevkalade hakkı yeniyor.
Piyasadaki
"A a a a aay, ha ha ha ha hahay".
Ananinolalileeey hey!
Çakkıdı çukkudu...
gibi şarkılar yanında yanında çok daha kalitelidir.
-
bir insan sanırım
-
Piyasadaki
Ananinolalileeey hey!
Çakkıdı çukkudu...
+1
-
cidden ben çok gülüyorum bu adama:D
geçen beyaz şova katılmıştı olamaz böyle birşey bu kadar kendine güvenen bir insan daha varmıdır bilemiyorum cidden rol mü yapıyor onu da çözemedim ama kendince bayaa iddaalı.
-
Piyasadaki
Ananinolalileeey hey!
Çakkıdı çukkudu...
hadi len
-
e burda bile (ki burası müziğin tartışılması gereken bir platform!) ajdar konuşuluyorsa, adam amacına ulaşmış demektir. onu gülmek için izleyen bir yığın insan, adama reyting rekorları kırdırıyor, e aynı insanlar yarın öbür gün bu adamın albümünü de alırlar gülmek için... reklamın iyisi kötüsü olmaz lafının en canlı örneği bence adam...
saygılar...
-
Kendisinin galerisini yaptığım için gurur duyuyorum inanın başka kimseye kısmet olmadığı için o kadar mutlu me mesudumki ihya oldum diyebilirim :)
Adamı görünce kan akışım duruyor kalp atışlarım yavaşlıyor bu yüzden bünyemde bi soğuma oluyor.Hele o müthiş hit parçası
Çikta Çikta Çikta Çikta yı dinlediğimde kendimden geçiyorum.
Yanlız şunu merak ediyorum ben.Bu adam çokmu gerizekalı,yoksa aslında çok akıllıda bizle makaramı yapıyor bi türlü çözemedim.