-
adam neler diyo neler... tarkan falan onun yanında sönük kalırmış...onun müziğini anca okumuş bilgili kişiler anlarmış gibisinden şeyler...yav adam bi fiziği hakkında bişi söylememişti onu da yaptı...0 BEDENMİŞ!!! hatta şarkı bile yaptı buna =) =) =)
-
sen bu baslığı açarken ne düsündün Allah askına söyle?
-
sonuçta o adam da müzik yaptığını sanıyor ve de herkesin müzik anlayışı farklı burda her zevkten insan var...ajdar gündeme oturmuş biri olarak burda yerini almalıydı =P =P =P
ne laf ettim ama haa...
-
şu forumda bir ajdar kalmıştı yerini almayan, artık çok şükür o da var. iyice olduk yani şimdi... ama daha fazla kafa patlatmamız lazım arkadaşlar, daha gereksiz laf salatası nasıl yapılır ve forum daha gereksiz nasıl işgal edilebilir diye... yeterli değil çünkü(!)
saygılar...
-
e madem öyle düşünüyorsun niye bu baslıga mesaj yazıyosun bırak yazma düşsün gitsin..
-
kral adam bitane inanılmaz olamazda
-
biz nedersek diyelim bi şekilde bu adam cokda az olmayan paralar kazaniyor.amaci bizi güldürmek mi bilmem ama imam osurunca cemaat sicar misali bişey işte.ömrü uzun olsun:)
-
Piyasada dalga geçilecek bir ton rezil adam varken niye sürekli Ajdarın burada alaya alındığını anlamıyorum. Ben adamı cesaretinden ötürü takdir ediyorum. Elinden bir tutan olsa en az mustafa sandal, Kenan Doğulu, serdar ortaç kadar başarılı olacağına inanıyorum. Bunların yaptıklarının Ajdardan ne farkı varki. Tarkanı bunlardan ayrı tutuyorum. Adamın ses rengi var ve mükemmel yorumcu.
-
baba abarttın sende
-
Ajdarın You Tube da en çok tıklanan kişi olduğunu duymadın galiba. Geçen hafta pişti ye konuk oldu [Show tv] yerlerde sürünen reyting o gece fırladı. Adama ben kaliteli demiyorum ama diğer saydıklarımın da ondan pek bir farkı yok. Geçen akşam TV de serdar ortacın yeni bir şarkısının Orjinal arap versiyonunu gösterdiler. adam en azından kendi şarkılarını çalıyor araklamıyor.