-
çok kral bi insan..
katılıyorum olmas o kalite hele haaaaaa şuppp dediğinde hahaha haaaaaaaa diye eşlik edesim geliyor
-
yaf dehşet bi insan.bayılıyorum ona ya:D türkiye bi daha bulamaz böyle bi değeri,kaybetmeyelim nolur:D hehe çikita mikita muz,canım istedi buz,nerde kız:D bitiyorum bu şarkıya,ölürüm yoluna:P hehe
-
katılıyorum olmas o kalite hele haaaaaa şuppp dediğinde hahaha haaaaaaaa diye eşlik edesim geliyor
:)) aynen acayip dehşet bi insan muzik dısında tolk showda da basarılı olur kendisi..
-
Ajdar Türkiyenin hiperstar'ı dır. Popüler müzik piyasasında en sevdiğim kişiliktir. Yaşasın AJDAR, Ölene Kadar AJDARİZİM
-
hayır bu adam yarın öbür gün ben garajda bile seviliyorum deyip çıkıcak ortalığa o gün garajı bıraktığım gün olucak yapmayın nolur....
-
hayır bu adam yarın öbür gün ben garajda bile seviliyorum deyip çıkıcak ortalığa o gün garajı bıraktığım gün olucak yapmayın nolur....
garaj ajdfara feda olsun
-
böyle geyik yapıla yapıla başımıza çıkartılan bi herif olarak görüyorum.. bunu bu gazla yurovizyona da yollarlar bi güzel rezil oluruz... ne o çok komikmiş.. geyik yapa yapa başımıza çıkardık indiremeyeceğiz sonra..
-
böyle adamı ancak onun gibiler takip eder
-
yaa ne ajdarı ajdar kim acıyorum adamın haline kendinin farkında değil yazık cok yazık . .
-
yani sırf bu yorumu yazmak için en baş sayfaya taşımışsın topiği helal olsun
nokta