-
sana da o yakışır.. allah bi yastıkta kocatsın
-
sağolasın abi:D
-
Ajdarı tekrar televizyonlarda görmek istiyoruz. Buradan Rütüğe duyurulur.
-
on numara bir eleman arada 12 13 de olduu görülmekte hatta bu ara iice coştu geçen hafta 17 olmuştu az kalsın gülmekten apandistim patlıyodu :)))
-
adamın ıstedıgıde buydu zaten konusulmak..nasıl konusuldugu onemlı degıl o ve onun gıbıler ıcın konusulması obnemlı olan.. bızde buna pırım verıyoruz yanı... bosverın ya daha kalıtelı seylere gulelım.. keza ınsanların esprı anlayısı zekası hakkında bılgı varır.. ben ajdarı gulmeye deger bulmuyorum...sızde bulmayın...
-
imkansizbestem
10 Nisan 2007 Salı / 12:10
adamın ıstedıgıde buydu zaten konusulmak..nasıl konusuldugu onemlı degıl o ve onun gıbıler ıcın konusulması obnemlı olan.. bızde buna pırım verıyoruz yanı... bosverın ya daha kalıtelı seylere gulelım.. keza ınsanların esprı anlayısı zekası hakkında bılgı varır.. ben ajdarı gulmeye deger bulmuyorum...sızde bulmayın...
kesinlikle katılıyorum değmez bile bence yüzyılın şapşalı ve kayda değer bile değil...
-
Düşüncelerine katılmıyorum. Piyasada birsürü tip varken neden ajdar merak ediyorum. Vurun abalıya misaliherkez bu adama saldırıyor.
-
Hiç bir şey düşünmüyorum ve hatta düşünmek bile istemiyorum yav bir şey diycem forumda o kadar konu konuşulacakken niye bu gerizekalı laf ebesi ajdarı konuşuyoruz bu adam hiç bir konuyla ya da hiç kimse ile mukayese edilemeyecek kadar aptal.
-
aaa!niye canım?alırım senden sonra tüm yetkimi,nane,çikita muz,kon kon gibisinden bir çok güzel şarkısı var:-P şaka bir yana gerçektende hülya avşar'a kendi programında iyi ayar verdi.
-
Öeh....