-
ıyyy o herife söliycek söz bulamıyorum iğrenç iğrenç hatta iğrenç biri:D ama sağolsun güldürüyo beni ya tam bi gerizekalı
-
adamdan nefret ettiğim gibi onun hakkında 3. sınıf esprisi yapanlarada sinir oluyorum adam program başına 10.000dolar alıyomuş ya millet günde 20 saat çalışıp karnını doyuramıyo bunun gibi gerizekalılarda başımıza çıkıyo
-
yaw Bu Adama için başlık açmaya bile değmez yapmayın Uyuz İnsan değil yaratık...
-
sadece acıyorum toplumun bu açlığına...malzeme buldukları zaman ne güzel yedirebiliyorlar işte...
siz herşeyi bırakın olur mu herşeyi bırakın
ajdarı dövmüşler biliyor musunuz
tövbee...
-
Ajdara bu tip kalleşçe arkasından saldırmış. Erkekliğe nekadar yakışır arkası dönük adama vurmak bunun taktirini insanlara bırakıyorum. Bu Ajdara saldıran tip geçen yıl Televizyona çıkarılmadığı için 2.Köprüde arabasının üzerine çıkıp benzin bidonuyla kendimi yakıcam diyen problemleri olan bir adam. Buda TVye çıkmanın yolunun ajdara saldırmak olduğunu farketmiş ve bu yola başvurmuş. 3 - 4 gündürde sürekli bu sebeple TV ye çıkarılmakta. Buradan bu adamı kınıyorum.
-
evet televızyonda ajdarı oyle gordugumden berı aglıyorum :) en azından deıkanlı adammıs korumasız gezıyormus bundan sonra koruma tutacagını soyledı allahtan kı yuregımıze su serptı:S
-
allah bildigi gibi yapsın o adamı..bi güzel dayak da yedi..oh!
-
basarılarının devamını diliyorum..:PP :D
-
Medya Kaldıramayacağı bir ağırlık yükledi ve uçuruma sürükledi.
üzülüyorum ve acıyorum Ajdara
-
ajdara kalkan eller kırılsın...