-
Arkadaşlar son dönemde sürekli dönen bi laf var METALCİYİM ben diyor herkes.Peki metal müzik dinleyicisine ne denir ? METALCİ demek kulağa garip geliyor ama sizin fikriniz nedir bu konuda ? Mesela ne denmesini isterdiniz ?
-
Adam yerine konulmasını isterdim! (wtf?)
-
metal dinleyene metalci,rock dinleyene rockçı denir ötesi yok yani;)
-
metal dinleyip punk yaşayana ne denir ?
?
-
Allah Müstakını versin denir ?
Allah müstakını versin denir :S:S
Kardeşlerim, arkadaşlarım..Böyle etnik ayrım yapar gibi metalci punkçı arabeskçi gibi ayrımlar ne kadar da ayıp..Bence metalciyim diyen adam özentinin taa kendisidir..Şöyle bi bilimsel gerçek vardır ki, insanlar dikkat çekmeye meyillidirler..Yani her insan dikkat çekmek ister ve bunun için elinden geleni yapar..Ve sizce bi insan dinlediği müziği neden giyinişine yansıtmak ister..?Bence olay şöyledir..Dinlediği müzik hedef kitlelerce(dikkatini çekmek istediği kitle) popülerdir..bkz;Metal müzik..bkz;Gothic müzik..İnsan, bu tarzı dinlediğini malum ortamlarda zaten sıkca vurgular..Ama öyle durumlar olur ki bu yeterli olmaz ve maruzatını kılık kıyafetle aktarmak zorunda kalır..Bu, bi nevi "ye kürküm ye!!"dir..
..............................
.............................
............................
Yani diyebiliriz ki; bu tarz kılık kıyafet evrimi içinde olan insanlar özentidir çoğunlukla..Tabii ki özenti olmayanları da vardır..Ki zaten özenti olmayan adam kendini belli eder..
Laf lafı açtı, bol bol konuştuk :) sizinle muhabbet bir zevkti :D
-
bence senin gibi düşünen adamlarda aşağılık kompleksi vardır.metalci'ye yeni bi tanım bulana kadar metalci demeye devam.vee metalci dediğin adam belli eder metalci olduğunu kılık ve kıyafeti ile.metalci özel bi insandır.saygı duyulmalıdır.noktaa.
-
fikirlere saygı duyarım..
bence metalcinin özelliği falan yok..yani metal müzik dinlemekle adam olunmuyo..veya herhangi bi tarz müziğin müptelası olarak adam olunmaz..ve bence belli bi tarz müziğin müptelası olmak yobazlığın ta kendisidir..kimsenin zevkine karışmıyorum..benim anlatmak istediğim şu; "metal müzik 1 numaradır ondan öte müzik yoktur..metal müzik dinlerim, diğer tarzlarda şiddetle sakınırım..metal dinleyen insan özel insandır" gibi görüşleri barındıran insanın iyi bir müzik dinleri ve/veya iyi müzisyen olmasına ihtimal dahi vermezken yaptıkları şeyden ötürü yobaz insan olduğunu düşünürum..
Ve de..insanları müzik zevkleriyle yargılayamayacağımz gibi bu müzik zevkinden doğan bi görünüşle de yargılayamayız..ama kim ne derse desin özenti olan insanı yargılarım...
-
bence var,ki dinliyorum zaten.ve kimse kimseyi müzik zevkine göre yargılamıyo,senden başka.metal dinlemek benim için özel.kim ne dinlerse dinlesin umrumdada değl.ya zaten kimse kalkıp sen metal dinlemiomusun o zaman iğrençsin gibi bişey de söylemiyo.niyepolemik yaratmaya çalışıyosun anlamadım.metal dineyen insan özeldir dedim evet özeldir ısrar ediyrum:)hem zaten adam olmak gibi bi derdim yok.söyle adam olunmuyo böyle adam olunmuyo deyip duruosun.boşversene.metal iyidir iyidir. dinlemek gerekir. metalciyim. metalciyi severim.metalcleri ayrıtutarım.bukonuyuda burda kapatırım. :)
hörmetler :))
not:metalist diyebiliriz :)
-
Allah Müstehakını versin denir ?
önemli olan dnlediğin müziğe olan bağlılığındır. bunu gerçekleştirdikten sonra metalciymiş neymiş hiç gerek yok.
kendisine metal kelimesinden türeyen kabile isimleri takan gençlerimiz olabilir normal. ama bu yanında özenti kavramını getiriyor.
-
Allah Müstehakını versin denir ?
tartısılan konunun saçmalığının herkes farkında di mi?