-
bu kadar geyik yeter :)
-
ciddiyete davet ediyorum bütün metalcileri :p
-
eğer özenti ben isem bundan sonraki hayatının tümünde benim gibi özenti olmaya çabala...i dont care..
-
devam et
-
bence metalcilik öyle lafla olmaz ve metalciyim diye de heryerde sölenmez sana onu insanlar yaksıtırırsa sölerler yoksa metallica tisörtleri yiyip sacları uzatıp kulağa küpe takıp ortalıkta metal ciyim gibi özentilik olmaz
zaten metal dinliyen insanların ve metali benimsemiş insanların sac uzatmasının siyah giyinmesininde nedenleri vardır
yaz yaz gaza geldim kusura bakmayın :D
-
sen ingilizce bilmiyorsun metalci = metaler olur.
-
İyide güzel kardeşim benim,Metaler ingilizce ben türkçeden bahsediyorum :)) Türkiyede metal müzik dinleyenlere Metalci deniyor.Ayrıca BEN METAL DİNLİYORUM lafıda var. O da bi acaip :)
-
ben demirciyim kardeş bilmem metal çelik falan
-
bende şunu merak ediyorum neden metal e metal denmiş yani sertlik açısından desek bazı slow metal parçalarda var.. elektro gitarın kullanımından desek yani öyle bir pop şarkılar var ki elektro deli kullanılmış..neden bi türlü anlam veremiyorum:D metal müzik dinliyorum iyi güzel hoşta ben ne dinliyorsun diye konu açıldığında metal dememek için hiç konuşmuyorum..metalci kelimesi de aşırı özentilik gibi geliyor sanki metal dinlemeye yeni başlamışta hehe dinliyorum var mı?? gibi geliyor..baştan aşağıya siyaha kuşanmakta acayip geliyor oda özentilik gibi geiyor..ya da özentilik gibi gelmiyordur da herkes her şeye bilip bilmeden özentilik dediği için öyle denmesini istemediğim için oluyordur..bu ruh hali böyle devam ederse metalin esiri gibi olcam evden dışarı çıkmadığım gibi müzik hakkında konuşmaya başlandı mı ağlamaya başlıcam metalin m'sini ağzıma almaktan utanacam gibi geliyor:D delirdiğim kesin..eskiden hiç böyle değildi son 3-4aydır böyle..(kendimden korkuyorum):D