-
dostum işte sorun da bu ya..bi takım zibidiler yüzünden metal müzik dinleyenlerin adı kötüye çıkıyo..metalciyim diyerekten herbi bokluğu yapıyolar sonra da metalci denince akla, olmadık şeyler geliyo :@ şayze man!!!
yeahh dostum katılıyorum :D
-
ya onu bunu bırakında bugün dersaneden çıkıp rehberlik hocasının yanına gittik neyse konu konuyu açtı baktım hatun gothic falan takılıyo derinine indim biraz hoca manyak hoca....ayar oldum seni seviyooom esra hoca..... :SSS
neyse siz devam edin ......
ya da dur bende bişeyler katayım mezuuyaa...
evet metalci'ye başka bi isim takılacağını ya da başka bir isimle hitap edileceğini düşünmüyorum....olması da gereksiz zaten....metal müzik dinliyordan metalcisindir zaten !!!!
-
Sapına kadar doğrudur =)
-
"Metalci" saçma bir kavramdır. Metal dinleyicisi,metal müzik dinleyisi,metal müzik sever denilebilir fakat bir din gibi "metalci" demek çok saçma.
Ben metalciyim diyen tipler bilin ki pozculardır. Müziği değer vererek,başka amaçlar gütmeden,saf bir zihinle dinleyen insanlar gerçek dinleyicilerdir ve gerçek dinleyiciler hiçbir zaman dinledikleri müziği dışarı vurma ihtiyacı gütmezler.
Ayrıca kendini müzik kültürü alanında geliştirmiş insanlar kendilerini asla tek bir müzik tarzına hapsetmezler. Olay budur
-
Bak sen ?
-
metal dinleyip punk yaşayana ne denir ?
metapunk
-
sanki trt1 muhabiri hahahahh :))
daha tarzını oturtamamış onsekiz yaşında küçük yavrucak, sözüm sana.
dinle ablalarını abilerini sen.metalci diye bişey var evlat.kimsenin kendini tek müzik tarzına hapsettiği yok.önce bu kültürü öğrende gel.ya da öğrenme boşver.sen bilmesen birşey kaybetmeyiz :))))
-
Çok iyi ya :)
Tek müzik hapsi geyiği de hep ısıtılıp konulur öne zaten :)
-
Siz dinlediğiniz müzik gibi görünmek gerektiğini düşünüyorsanız zaten amacınız şovdur.
Hakaret etmeyin metal müziğe.
-
öfff baydı bu muhabbet.lafı saptırmayın bi yav....