-
Şu metrisiin önüü bir uzuun alan...
bir metalci sevdiim gerisiii yalann :))
-
doğrudur
-
tek bi tarz müziği benimseyip diğer tarzları reddetmek hapsetmektir..yobazlıktır..metal yobazlığı da çokca görülen özentisel bi hadisedir..ve bu durumun müzik severlikle hiçbi alakası yoktur..müziği dinlemekteki amaç daha uçkursal şeylerdir..tabii ki genelleme yapıyorum ama üzerine alınmak isteyen alınabilir..ama bişe biliyoruz ki "yarası olan gocunur"...tüh ne dedim ben şimdi :) millet üstüne de alınamıcak :D keşke demeseydim, en azından yarası olanları anlardık :D
-
"zuhaha" diye mesaj yazan seviyedeki birinin klasik müzikten vesaire anlamasını beklemiyorum zaten.
-
sana katılasım geldi.hatta katıldım bile.
-
Bence metalci olmanın yolu uzun saçlı olmaktır.Eğer saçı uzun değilse o kişi kendine ben metalciyim diyemez..Dememelidir.
-
dostum, sen de yani bana katıla katıla bi hâl oldun yahuu..nüfusuma alıcam seni yanımda gezdircem valla :)
-
hocam, peki ne kadar uzun olmalıdır..ve bi punkçıyla metalci arasında ne gibi bi saç model farkı olmalıdır..aydınlat bizi lütfen..benim saçlar hafif uzun..bi anlat da ben de bundan sonra saçları öyle şekillendirim de metalci görünim..belki okuldaki metalci kızlar verir :P
-
bende onu dicektim yaa. bak yine katılıyorum sana :)
-
Metalci ve punkçı??
baba şimdi sana nasıl diyeyim yani biliyorsun punkçular böyle saçlarını hergün şekliden şekile sokuyorlar gökkuşağı gibi rengarenk boyarlar..
Metalcilik müsesinde böyle raconlar yoktur Uzun saç,dövme,çivili bileklik vss bunlardır..
tabi deidğin gibi şimdi saçın uzunluğuda önemli bir etken böyle hayvan gibi headbang yaparken vucudun saçtan gözükmemeli yani bel çizgisi hizasına yakın olmalı diye düşünüyorum.Tabi bu benim fikrim..Bu şekil yaparsan okulda çok güzel karı kız ayağına akarsın :)