-
ya susayim susayim diyorum dayanamıyorum. daha doğru bilgiler için şu dergileri alın demiş. yahu bütün insanlar salak mı, kendileri dinleyip bir muhakeme yapamıyorlar mı? dergi yazan insanlar bir üst mecra mıdır, onlar mı karar vermektedirler müziğe? o zaman beyonce britney falan gerçek müzik?. işte bahsettiğim medya olayı da burda. ben blue jean başta olmak üzere, herkesin gerizekalı salak küçük çocuk olduğu 13-14 yaş dönemleri vardır. o zamanlar alırdım o dergiler. ve inanın saçma sapan abidik gubik, magazinel yazılardan öteye geçemez saydığın dergilerin hiç biri. nisan ayında her yıl aynı kurt cobain yazılarını koyan, hangi gruğ revaçtaysa onları kapağa koyan dümbelek dergiler. cevap dahi yazmamam gerektiğini "bu dergileri alın gerçeği görün" mesajında ben de dahil herkes gördü ama, yuh diyorum, yazıktır diyorum. ve şuna eminim ki, bdisaster kesin zakkum grubunun bir elemanı ya da çok yakın dostları. ben başka ihtimal veremiyorum, daha ayrı bir insan tasavvuru kuramıyorum kafamda "bdisaster" rumuzlu arkadaş için..
-
Zakkum'un konser haberinde de buna benzer bir yorum yaptınız.Gayet de güzel bir yorumdu.Bu yüzden herhangi bir şey de demedim zaten.Saygı duyulur.Zevk bu tartışılmaz.Her daim söylüyorum.
Ancak uzaktan atıp tutarak değil işte.Benim tek karşı oldugum bu.Kulaktan dolma bilgilerle gelinip ahkam kesilmesi.İzlemişsiniz,begenmemişsiniz..Olabilir.
Bana göre o sahnede pek bir yılışıklık ve sululuk yoktu.Çok da nadir küfür ederler.Zaten tüm röportajlarında da sahnelerinin müzik yanında bir "show" olduğunu belirtirler.Aksini iddaa etmiyorlar;)
-
Öncelikle bin defa söyledim devam de edeceğim, zakkum elemanı degilim, yakın dostları da hiç değişim.Sadece 1.5 senedir dinlediğim bir grup.Onun dışında da bir yakınlık derecem yok.
İçinizin ne denli fesat,ne denli ahlaksız oldugu zaten yazdıgınız her kelimeyle belli, oluyor.
Dikkatinizi cekerim dergiler hakkında yaptıgınız bu yorumlar basınızı belaya sokar.IO degil de siz kim oldugunuzu sanıyorsunuz da abudik gubudik sacma sapan her türlü grup icin antipatik yorum yapıyorsunuz?Nesiniz yani?
Siz varın Zakkum dinlemeyin mümkünse.Size dogruları anlatmam cok zor zaten!!
-
Hıh...
-
neden öyle düşünüyorsun yaa..
vokalistleri çok şeker çocuk...
hatta geçen rüyamada girdi çikolata çikolata diye delirdi birden bende dayanamadım verdim ağzına milkamı...
-
zakkum i.neymıs oyle duydum onemlı olan bu degıl tabı yaptıgı muzık ama muzık olarakda bı sey vermedı bana yanı ne bılım i.ne olalımda kızların ılgısını cekelım kompleksıne sahıp gereksız pıyasacı bı grup ıste cıddıye almamak lazım yukarda da elemanın bırı heavy metal le zakkum u aynı cumle de kullanmıs kınadım
-
aynen katılıyorum
-
bdisaster arkadaşım; birileri müzikle alakadar doğru bir şeyler deyince; konuyu yok şu dergi böyle diyor, albümü bu adam yapmış sen ne anlarsına getiriyorsun. ama verdiğin referansların da manasızlığı ortaya çıkınca, bu sefer kişisel saldırıya başlıyorsun. yahu ben fesat olmaya, fesatlığı bırak "ahlaksızlık"a dair ne yaptım? hakkında bir şey mi söyledim kötü? birincisi, senin bir zakkum elemanı yahut yakını olmanı düşünmem gayet normal; bu grubu bu sitede her yerde savunan bir tek sen varsın, bir sürü galerilerini ve haberlerini de açan tek sensin. bunu düşünmem gayet normal.
ikincisi dergiler hakkında hangi yaptığım yorum başımı belaya sokar? kapaklarına, beyonce'un, britney spears'ın boy boy fotoğraflarını koyan dergileri bir de öveyim mi? bu mudur senin müzik anlayışın?
üçüncüsü de kendin gayet güzel demişsin: "O degil de siz kim oldugunuzu sanıyorsunuz da abudik gubudik sacma sapan her türlü grup icin antipatik yorum yapıyorsunuz?Nesiniz yani?"
evet abidik gubidik saçma sapan grupların, abidik gubidik saçma sapan olduğunu belirtmek, bağımsız birer "birey" olarak en doğal hakkım senin de belirttiğin gibi. ben bir dinleyici, bu işle ilgilenen biri olarak kendi yorumlarımı dile getiriyorum. ki zaten başından beri de takıldığım; senin, insanların eleştiri haklarını kısıtlama girişimlerin. her eleştirye bir cevap veriyorsun, yok grubun prodüktörü şu sen ne anlarsın, yok işte müzikten anlamıyorsun bu bu dergi bunu demiş. arkadaşım nesin sen ya, zakkum grubunun elemanı mısın, prdüktörü müsün, image makerı mısın? bırak herkes ne diyorsa desin. bir nefes al ya. insanların yorumlarına saygılı ol. zakkumun elemanıysan da elemanısın, utanılacak bir şey yok bunda. yaratılanı sevdik, yaratandan ötürü demiş mevlana.
-
ne zakkum grubunun üyesi ya zakkum grubunun üyeleri buralarda takılırmı etiler rockçıları:D
-
anlamakta zorluk cektiginiz her konuda sizi aydınlatma misyonunu edindim sayenizde Leviathan.Zira her yoruma cevap yazmıyorum.Kimsenin de eleştrilerini kısıtlamıyorum.Öyle bir derdim olsaydı zaten bu grup ile ilgili haberleri bu sitede paylaşmazdım.
Ne denli kapalı ve kıt bir görüşe sahip oldugunuz buradan belli.Hakaret etmedim sizin gibi sagda solda.Abuduk gubudik her grup icin yorumunuzda her ankette, her haberde sizin mutlaka manasız bir yorumunuz.Daha göremedim malesef desteklediginiz,begendiginiz,olumlu bir düsünceye sahip oldugunuz bir yorumunuzu.Madem begenmiyorsunuz,bir kere dile getirirsiniz efendim.Her baslıkta defalarca soylemeye ihtiyac duymayınız.Siz bıkmıyorsanız ben hiç bıkmam Zakkum hakkında bilgi vermeye.Yazılanı/cizileni iyi okuyupo anlayınız sonra gelip bana "kafa tutunuz".
Zakkum'un herhangi bir bireyi olmadıgımı defalarca acıkladım.Acıklamaya da devam edecegim.Bu sitede onlarla ilgili haber kısıtlaması mı var?Dolayısıyla her türlü haberlerini bu sitede de yayınlama hakkına ben sahibim.Bir reklam yapmıyorum.
Her defasında tek bir yoruma baglarım; bilmeden ,etmeden,görmeden,dinlemeden cok kısa süreli etkilerinizi o denli sert eleştrilerle yansıtıyorsunuz ki (herkes) buna karşı da savunmadan öte/acıklama,anlatma gereksinimi duyuyorum ben evet.
Dergiler hakkında yorumunuz size aittir.Ben o dergilerdeki röportajlarda kendileri hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz,bilmek isterseniz diye söyluyorum.Dergilerei referans vermiyorum.Gerek de duymuyorum zaten.
Mevlana'nun bir baska sözü"ne olursan ol gel" bir gün siz de zakkum dinleyeni olacaksınız.Az daha sabredin.