Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ZAKKUM??

• bdisaster • 1 Şubat 2007 11:03 • #521706
    Soylediklerinize katılmıyorum ama tabi ki görüştür.Size aittir.

Ama Baterist İmajdan Hiç Hoşnut Değil Gibi.İsteksiz Çalıyor Bateriyi :) İçinden ''Lan Meşhur Olcam Diye Düştüğüm Durumlara Bak,Elaleme Rezil Oldum '' Diye Geçiriyor Kanımca :)
    Bu kanınızın yanlış oldugunu söylemek isterim.Zira kendisinin sahne duruşu öyledir.Herhangi bir memnuniyetsizliği oldugunu sanmam zira grubun kurucusu ta kendisi,ve tüm sarkıların söz yazarı kendisi.

Full Albüm Linki Buldum Tek Seferde Bütün Şarkılarını İndirebilirsiniz.Garmesten Ulaşın Burda Vermiyim

Hani emege saygı ?
  • A Dead Castle • 1 Şubat 2007 12:00 • #521710
    Arkadaş ikinci Fred Durst Vakası sanırım :)
    Neyse öyle olsun hadi vazgeçtim emeğe saygı duyuyorum haklısın.Sadece kendim için indirdim başka kimseye vermicem :)
    Çok sıkı Fanı oldum Zakkum grubunun ''I Love You Zakkum ''
  • bdisaster • 1 Şubat 2007 14:25 • #521712
    herhangi birinci ikinci besinci bir vaka yaratmak gibi bir durumum yok.o senin hüsnü kuruntun.Söylenenleri farklı bakıs acısı ile anlamak zor bir şey degil degil mi?

1 saatte bir grubun "fan"ı olabiliyor musun? :)))))cok etkileyici.eki eki!
  • A Dead Castle • 1 Şubat 2007 14:27 • #521713
    :))))9999 Evet zakkumun vazgeçilmez bir fanı oldum çok sevdim kendilerini.Artık bıraktım burzum venom emperor falan dinlemicem varsa yoksa zakkum benim için
  • bdisaster • 1 Şubat 2007 14:30 • #521714
    :)))))))
    fun degil mi kastedilen. hani bir fan etkisi yasamayalım bence de:)
    Aman ne sahane fun- fan ne farkeder
    14 subat da Güven Erkin Erkal'da çıkacaklar.iştirak edin bol bol alkışlayın efendim :))
  • A Dead Castle • 1 Şubat 2007 14:31 • #521715
    Mutlaka efenim Mutleeekaa orada oleceğizz :) Hem 14 şubat sevgililer günü biz nasılsa boşuz orda tek tabanca takılırız :)
  • bdisaster • 1 Şubat 2007 14:33 • #521716
    :))) aman efenim kırmızı halılar serdiririz biz !
    yok simdi orada olup,canlı dinledikten sonra, su fan meselesinde ciddi olursanız neler olur bunu dusunmek en zevkli yanı sanırım işin
  • A Dead Castle • 1 Şubat 2007 14:35 • #521717
    Kırmızı halıya gerek yok vallahi.Bana içkiden sınırsız faydalanabileceğim bir kart gibin bişey verin yeter :)
    O zaman düşünebilirim fan olma işini :)
  • bdisaster • 1 Şubat 2007 14:39 • #521718
    "fan"lık konsunda ısrarcısınız yani.:)))))))))))))
    Yuxeses subat ayı ,billboard mart ayı ve yarınki 3 subat hürriyet gazetelerini de alın.onlarla iştirak edersiniz.
  • A Dead Castle • 1 Şubat 2007 14:40 • #521719
    ısrarcıyız varsa yoksa zakkum diyorum başka bişey demiyorum.bu dergileri alınca ne oluyor giriş bunlarlamı sağlanıyor?
    Ayrıca şu içki olayında ciddiyim :))))
    Birde edindiğim bilgilere göre yusuf çok laf sokarmış bizede laf sokmasın şimdi rezil etmesin orda elaleme :)