-
Soylediklerinize katılmıyorum ama tabi ki görüştür.Size aittir.
Ama Baterist İmajdan Hiç Hoşnut Değil Gibi.İsteksiz Çalıyor Bateriyi :) İçinden ''Lan Meşhur Olcam Diye Düştüğüm Durumlara Bak,Elaleme Rezil Oldum '' Diye Geçiriyor Kanımca :)
Bu kanınızın yanlış oldugunu söylemek isterim.Zira kendisinin sahne duruşu öyledir.Herhangi bir memnuniyetsizliği oldugunu sanmam zira grubun kurucusu ta kendisi,ve tüm sarkıların söz yazarı kendisi.
Full Albüm Linki Buldum Tek Seferde Bütün Şarkılarını İndirebilirsiniz.Garmesten Ulaşın Burda Vermiyim
Hani emege saygı ?
-
Arkadaş ikinci Fred Durst Vakası sanırım :)
Neyse öyle olsun hadi vazgeçtim emeğe saygı duyuyorum haklısın.Sadece kendim için indirdim başka kimseye vermicem :)
Çok sıkı Fanı oldum Zakkum grubunun ''I Love You Zakkum ''
-
herhangi birinci ikinci besinci bir vaka yaratmak gibi bir durumum yok.o senin hüsnü kuruntun.Söylenenleri farklı bakıs acısı ile anlamak zor bir şey degil degil mi?
1 saatte bir grubun "fan"ı olabiliyor musun? :)))))cok etkileyici.eki eki!
-
:))))9999 Evet zakkumun vazgeçilmez bir fanı oldum çok sevdim kendilerini.Artık bıraktım burzum venom emperor falan dinlemicem varsa yoksa zakkum benim için
-
:)))))))
fun degil mi kastedilen. hani bir fan etkisi yasamayalım bence de:)
Aman ne sahane fun- fan ne farkeder
14 subat da Güven Erkin Erkal'da çıkacaklar.iştirak edin bol bol alkışlayın efendim :))
-
Mutlaka efenim Mutleeekaa orada oleceğizz :) Hem 14 şubat sevgililer günü biz nasılsa boşuz orda tek tabanca takılırız :)
-
:))) aman efenim kırmızı halılar serdiririz biz !
yok simdi orada olup,canlı dinledikten sonra, su fan meselesinde ciddi olursanız neler olur bunu dusunmek en zevkli yanı sanırım işin
-
Kırmızı halıya gerek yok vallahi.Bana içkiden sınırsız faydalanabileceğim bir kart gibin bişey verin yeter :)
O zaman düşünebilirim fan olma işini :)
-
"fan"lık konsunda ısrarcısınız yani.:)))))))))))))
Yuxeses subat ayı ,billboard mart ayı ve yarınki 3 subat hürriyet gazetelerini de alın.onlarla iştirak edersiniz.
-
ısrarcıyız varsa yoksa zakkum diyorum başka bişey demiyorum.bu dergileri alınca ne oluyor giriş bunlarlamı sağlanıyor?
Ayrıca şu içki olayında ciddiyim :))))
Birde edindiğim bilgilere göre yusuf çok laf sokarmış bizede laf sokmasın şimdi rezil etmesin orda elaleme :)