Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ZAKKUM??

• semakavaslar • 7 Mart 2007 01:13 • #523888
    aaah ahhhh raindog:)
    lise zamanlarında ankara da biberon,dummy vb yerlerde çıkan ,o zamanlar hep brian molko ya benzettiğimiz , ve cinsel tercihini asla anlayamadığımız yusuf.alışırsınız zamanla.ben çok severdim.bence iyi şeyler yaparlar.nostalji yaptım kendi kendime.
  • A Dead Castle • 7 Mart 2007 01:26 • #523889
    Sizler zakkumun felsefesini henüz anlyamamış arkadaşlarsınız.Ama ben inanıyorumki yakında herkes Zakkumu anlayacak ve Topyekün bir şekilde zakkum konserlerine cd poster Vb. ürünlerine akın edeceksiniz.
  • analiz • 7 Mart 2007 01:57 • #523893
    ya sen hayko ile bu gay gurubunu nası aynı kefeye koyuyosun...
  • donald_cobain • 7 Mart 2007 02:05 • #523894
    Ama ben inanıyorumki yakında herkes Zakkumu anlayacak ve Topyekün bir şekilde zakkum konserlerine cd poster Vb. ürünlerine akın edeceksiniz

kesinlikle katılıyorum hatta zakkumun hepimizin favori yiyeceği haline geleceği günü iple çekiyorum
  • kambyses • 7 Mart 2007 09:34 • #523898
    değişik tipleri var özellikle vokal. ilk bakışta çok itici geldi ama dinleyince idare eder dedim. çok da büyütülecek bir grup değil bence bikaç ay sonra söner havası
  • syarar • 7 Mart 2007 10:48 • #523901
    ikisi de özenti o yüzden.
    özendileri de birşey olsa bari..
  • ga ga • 8 Mart 2007 00:49 • #523954
    klipte system of a down - toxicity den esintiler olan kliplerini izledikten sonra herifin çikolatayı gübekli vicüduna boca etmesdinden dolayı çikolata görünce feryat figan kaçacak delik aramama sebep olan grup
  • bdisaster • 8 Mart 2007 15:46 • #523971
    bir soad benzetmesi yapılmamıstı.Helaldir!:D
  • bdisaster • 8 Mart 2007 15:55 • #523972
    : ) En güzelini yapmışsın bence.
    Ancak nedense insanların bir şeyleri eleştirmek yerine b.k atma merakı yüzünden ve kulaktan dolma fikirleri yüzünden bu denli olumsuz eleştiriliyor.Zira bunları pek hakeden bir grup degil kendileri!

Daha dogru bilgiler için bu ayki Blue Jean,Billboard,Rolling Stone,yuxexes dergilerini almanızı tavsiye ederim.
    Hiç olmadı : http://www.zekirdek.com/?module=interviews&action=view&id=1574 adresindeki röportajı bir okuyun.Garajanda'dan konserlerini takip edin..(17 Mart-İstanbul&4 Nisan-Ankara)

Ve bu kadar atıp tuttugunuz bir grubun canlı performansını izleyin.Sonra gelin ahkamınızı kesin.Hiçbir sorun yok.Ama bilmeden ,görmeden bir anda b.k atmaya ve akla mantıga aykırı eleştriler yapıyorsunuz.Komik oluyor :)
  • Nem • 8 Mart 2007 16:17 • #523973
    Ben canlı performanslarını da izledim. Oldukça kötü çalmalarının dışında sahne şovu olarak sundukları şey ise; "çok samimi, sempatik ve rahat adamlarız biz" havasında geçen bir çeşit sululuk, yılışıklık ve küfür birleşimi ne yazık ki. Hiç samimi bulmuyorum, birbirlerine veya başkalarına küfür etmelerinden de hoşlanmıyorum.

Pek tabii ki bu hal ve tavırdaki bir grubun popüler olması ve piyasada tutulması normaldir, tutulmasa şaşardım. Görünen o ki bu grup şu andakinden çok daha fazla yükselecek de..