-
:)))))
kendisi adına bir şeylere söz veremem.sahsına münasırlıgı vardır.İlgilenecegini sanmıyorum ama
yok o dergileri alıyorsunuz hemen ardından fikir degil bilgi sahibi olma adına ilk adımınızı atıyorsunuz.fan olacaksınız ya en iyisi siz olun isterin hani FAN olarak :)))))
-
Niye ilgilenmesin canım ne demek oluyor bu şimdi :))))999
İlgilenmesine gerek yok canım laf sokmasın yeter.
Tamam mutlaka alıyorum ve zakkum hakkında bilgi ediniyorum.Gerçi ekşide baya bişeyler yazmışlar zakkum için baya bi bilgi edindim oradan çok faideli bilgiler mevcut ex-raindog hakkında.
-
heryerde bircok faideli seyler mevcut.iyi/kötü.önyargısız bir şeylere bakabilsek de belki ufak da olsa iyi bir şeyleri ayırt edebilsek.gibi bir sosyal mesaj da sıgdırdım.
NEyse fan, ilginiz pek güzel devam edin.Unutmadan 24 subat da Studio Live 'de albüm tanıtımını yapacaklar. hani belki kel alaka bir şekilde aklınıza gelir;)
-
Albümü dinledim valla ah çikolata çok süper çok sevdim birde ahtapotlar şarkısı güzel hipokondriyakta fena değil.Bıraktım black metali artık varsa yoksa Zakkum !! :))))))))
-
Ciddi bir şey söyleyeceğim ama ne kadar ciddiye alınırım bilmiyorum ama black metal dinleyen birinin britpop ile alakasını olmasını,begenmesini,ilgilenmesini vs zaten beklemek aptalca degil mi?
Dolayısıyla ZAKKUM "fan"ı da olman imkansız.dogana ters senin:))
Şaka maka, iyi bir gruptur.Neden bu denli elestirildiği de cok acık.SAhenede feminen hareketler yapan bir vokalistin Türk olması sorun.Ama nedense bir adet Brian Molko ilah..
enteresan yahu..
bu bir paranoyaklık! der Cem Senyücel
-
Abi bi insan bu kadar mı itici olur?
Onu geç özenti olur,sadece soruyorum...
Adam gitmiş çikolataya şarkı yazmış yahu.. :)
Beni çikolatadan soğuttular tebrik ediyorum onları...
-
bence bütün albümü dinlemeden yorum yapmayın, ben de başta itici buldum elemanları ama albümün tamamını dinleyince cidden çok hoşuma gitti. ayrıca ah çikolata'dan başka bir sürü süper şarkıları var. gerçi o şarkıları da hoş bence. özentilik konusuna gelince de, dün akşam yüxexes'te gerekli cevapları verdiler zaten :)
-
ben hayatımda bu kadar özentisini gormedim brian molko nun turk versıyonu olmus aşırı yapmacık hele en sondakı cıkolata öhh yani anladım çıkolataya şarkı yapmıssın da barı o kıllı vucuduna çikolatayı bulastırıp mıdemızı bulandırmasaydı...tek kelimeyle iğrençç
-
tamam adamlar özenti falan ama çikolataya şarkı yazmalarında ne kötülük var ki illa aşk şarkısı olması lazım dimi beğenmeniz için.ya da isyan eden bi şarkı gaza getirsin:D
-
ya tamam çikolataya sarkı yazılamaz demiyorum ama sacma olmus sözleri kabul edelim hiç bi anlamı yok bana hiç bi anlam ifade etmiyo anlamlı olabilirdi onu demek istiyorum yanlış anlaşılmasın...