Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ZAKKUM??

• Leviathan • 12 Mart 2007 19:17 • #524186
    şimdi, bir şeyler yazacam akabinde sen gene bir şeyler yazacan; bu böyle sonsuza kadar gidecek döngü oldu resmen. ancak ben yine, madem mevlanadan girdik, mevlanadan bitirelim diyorum: "ne kadar bilirsen bil, söylediklerin ancak karşındakinin anlayabildiği kadardır." diyerek bu konu hakkındaki son mesajımı atmak istiyorum -atıyorum-.

peki arkadaşım, sen haklısın. bu muhabbet burda sonsuza kadar bitsin. ben artık ilelebet zakkumsuz bir hayat istiyorum. zakkumlu hayatında başarılar, sevgiler sana..
  • Lotus_Feet • 12 Mart 2007 21:49 • #524196
    kesinlikle ya. bu adamlar çok kötü.adamlar yurt dışında izleseler bunları aaa bizi taklit ediyorlar bakın falan derler heralde ! Çoookk dandik..
  • mrsozer • 13 Mart 2007 20:56 • #524227
    daha cok verici bi tipe benziyor
  • SlipknotSlave • 14 Mart 2007 02:23 • #524247
    onların cinsel tercihi seni ilgilendirmez tamam ma ? belki biseksüeller hemen nerden i miş t miş o muş p miş nerden çıkarıyorsunuz mis gibi çocuklar hepsi aaaah şikolataa...
  • bdisaster • 14 Mart 2007 15:35 • #524264
    kişilerin cinsel tercihlerinden size ne.Müzikleri bitti simdi bu mu kaldı?
    gülüp gecmek gerek sizin gibilere ancak..
  • distrustful • 14 Mart 2007 15:48 • #524265
    27 yaşında olupta zakkumu sevmek dinlemek faln bana biraz acayip geldi adamlar resmen çocuklara hitap eder gibi saçma davranıyolar
    bence leviathan çok haklı sen ya onlardansın ya da akın bi dostlarısın...
    yaşın 16 falan olsa anlardım da yapma be abi ...
    iğrençler kabul etmek lazım...
  • ibanetze • 14 Mart 2007 16:46 • #524267
    Gerçekten de kötüler ya...

Yani adamların biri zaten müzik yapmaktan çok gelen eleştrileri geri püskürtmekle uğraşıyo...
  • cthulhu88 • 15 Mart 2007 22:41 • #524299
    :D ehehaeae
  • bdisaster • 20 Mart 2007 12:05 • #524463
    Tam aksini düşünüyorum.15 yaşa falan hitap etmiyorlar ki grubun bircok yerde ki acıklaması da budur zaten.Konsere gidenler de ,zakkum dinleyenlerde o yaş potonsiyelinde degiller.

Sizi inandırmaya calısmayacagım.Calısmıyorum da!"size göre kötüdürler" bana göre muhtesemler.Ben bunu atrtısmıyorum ancak tek itiraz ettigim nokta, fazla bilgi sahibi olmadan sadece izlediginiz bir klip ile atıp tutuyorsunuz.Buna karşıyım.Gidip de begenmeseniz ya da onalr hakkında kulaktan dolma bilgi dısında fikirleriniz olsa amenna..

Bir zakkumsever insanı olmak neden battı bu kadar ki?illa altında bit yenigi aramayın.Onlardan biri degilim.Ki grup üyeleri de garaj'ın en eski üyelerindendir.Meraklısı olsalar gelir cevaplarlar..Ben sadece dinleyicisiyim uzun yıllardır.
    of!
  • drummer99 • 22 Mart 2007 17:41 • #524512
    işk dinlediğim de çikolata şarkısı beğenmedi çokk kötğ bunlar kim dedim:D sonradan diğer parçalarını daha iyi buldum özellikle teomanla düet yapılan parçası zakkum..