-
peki ya arabesk şarkılar sevdiğiniz türe coverlansa...
ne yapmış bu adam ya?
kendini küçük düşürmekte üstüne yok İbo'nun...
-
Yok oranın da tikkysi vardır :S
-
sen diyene kadar farketmemiştim ordaki anlatım bozukluğunu o yüzden sorun yok arkadaşım.Bunun dışında sauron esprisine ailecenek yarıldık :P
-
:))
-
ağrı dağın eteğinde rock tarzında değildi ki.(o yorumda bahsettiğim rock parça olup arabesk müzikle coverlanmasıydı)
ama türkülerden de coverlanıp yakışanlar var mesela haluk levent bir zonguldak türküsünü coverlamıştı güzeldi.
bir de bu günün arabeski ile arabeskin ilk zamanları arasındaki fark da dikkate değer. ilk zamanlarındaki gibi kalsa yine dinlemezdim ama saygı duyardım.
-
:)
ben cover üzerine yazmadım ki onu..
crn crn me'nin dediği şarkıyı dinleseydin anlardın(sabah sabah dolmuşta çıkmıştı öldüm gülmekten) ibo habire aralarda ''van tu tri fore,laydies and centilmeni mini haaa miniii''gibisinden şeyler söylemiş ona kastten yazdım ben o yorumu..neyse..
-
ozaman baska bi TEZ bulayımm..syarar disında herkes arabesk öuzik dinliyo..ya bu benim görüşüm tez falan değil..sen dinlemiyosun hoşş,,bende yatıp kalkıp arabesk dinlemiyorum,,ama zamanı yeri var bende,,ve bence cogu turk aynı
-
işin özeti şöyle oluyor:) nasılki rock çılar satanist olarak görülüyor, malesef arabesk dinliyenleride ''kıro'' diye adlandırıyorlar... tartışılır tabiii
-
galiba hatlar karıştı ben size demedim ki onları CRN_CRN_ME ye dedim. yorumunuzu görmedim bile