-
ya 1 dur..
ben ne diyorum sen ne diyosun;salak..
madem öyle olduğunu düşünüyosun,salak sen oluyosun..
ya burda herkes otorite..
herkes 40 yıllık sanatçı..
tayar arabasıyalanoviç
-
hayko makes me sayko
ne sanatçı ne tayar arabasıyalanoviç en kralından dinleyici. o yukardaki cevap verdiğin 2 yorum çok doğru kraltvden bozma zattırık adam 2 böğürdü yok bu black metal yapıyo bilmemne diye laflar çıkmaya başladı, rockncokea çıktı herkes düşmanıyken bianda herkes hayranı oldu hayret, döneklerle yaşıyoruz.
-
hayko makes me sayko
ya harbiden ben mi çok anlaşılmazım siz mi anlayışsızsınız çözemedim..
ben hayko iyi ya da benzeri 1 yorumda bulundum mu?
ya da haykoya herangi 1 youm getirdim mi?
(burada bunda önceki sizin eleştirdiğiniz yazıları kastedyorum..)
ulan nerden çıkarıyosunuz bunları..
ben diyorum ki beğenmediğiniz 1 sanatçı yüzünden ya da heangi 1 sebeple;ülkeniz neden salak oluyo?
ve diyorumki bunu söyleyen salaktır..
haykoymuş..
bana ne haykodan..
yorumumu haykoya getirecek olsam başlığın en altına yazardım ama bak arkadadaşa özel yazmışım..
okumadan yazıyosunuz sonra da burda kırk yıllık müzisyen gibi ahkam kesiyosunuz..
önce 1 okumayı deneyin..
en azında yorum yaptıklarınızı..!
haykoyusa seven sever..
ağzını açan özgürlük ister ülkede,ama 1 adamı dinliyo diye yapmadığınız kalmamış hayran kitlesine..
kraldan mı çıktı vezirden mi çıktı sana ne?
işini iyi yapıyo mu,dinleniyo mu sen ona bakarsın..
buna bakarkende değerlerine saygısızlık etmezsin..
olay budur..
rock'n coke'ta dinledim..
alanında iyi 1 şeyler yapıyo(Türkiye şartlarında..)..
amerikada yaşıyo gibi eleştirilirmi Trükiye deki adam..
dünya müziğine büyük katkıları var diye 1 yorumda okumadığımıza göre bu adam bu ülke sınırları içinde yaptığı işi iyi yapıyo demektir bu..
he ben seviyomuyum?
asla..!
dinlermiyim,mecbur kalmadıkça yine asla..
hadi takılın kafanızın bas ayarına göre..
beni eleştirmenizi isteyen kim..
-
yanıt cok basıt aslında.
1)uyum(yanı muzık tarzzı gıyım tarzı konusması hepsı bırbırını tamamlıyor.)buna samımıyette denılebılır
2)cok calısması
3)muzıge ınanması herseyını buna vermesı...
-
megadeth le haykonun ne alakası var ben haykoyu pek sevmem savunmak içinde söylemiyorum ama bi benzerlik göremedim üstelik megadeth öyle örnek alınacak kadar harika bi müzik yapmıyor ben gitaristim ordan biliyorum
-
orda bambaşka birşey anlatmış ama sen anlayamamışsın.
megadeth öyle örnek alınacak kadar harika bi müzik yapmıyor ben gitaristim ordan biliyorum
tamam sen git hayko dinle.biz zaten pazarda limon satıyoruz anlamayız gitardan.
-
çünkü değişik yani şu erovizyonu kazanan lordi gibi iğrenç tiler ama kazandılar bence öyle birşer
-
hayko ne yaptigini bilen bi insan ve cekirdekten de yetismistir..bu gun seyrettiginiz butun eski toprak 90larin rockve metalinde yeri vardir.Birebir konusmamiz da 3.albumun daha farkli olcagini sölemisti.Belki de 90larden beri piyasain en koklu klawyecisiydi.
-
istersen çok ucuza limon ayarlarım..
.))
-
sulu mu? :D