Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

hayko cepkin neden bir anda en üst sıraya yükseldi ?

• Special K • 12 Ekim 2007 12:44 • #531771
    evet yaptğını sanıyor.daha menejeri bile yok adamn şmdi bi kısım haykofan geçinen insan topluluu bana saymaya kalksn. adamn biri çıkıyo rock'n coke'da müstehcen bi takm hareketler yapıyor insanlarda onu en iyi performans diye nitelendiriyor.adamn bize saygısı olsaydı sahnede o iğrençliği yapmazdı.yurtdışndakler sizin içn ne diyolar biliyo musunz? "aa türkler mi onları etklemek çok kolay kültürlerine,dillerine ya da geleneklerne aykırı bir hareket yapın gözlerinde 1 numarasınızdır.çünkü sizin asi olduğunuzu ve sistemi yıktığınızı düşünürler...." vs. vs. braz da şmdi düşünün şu hakyo cepkin işini....
  • FuL_TeLiKe • 12 Ekim 2007 19:00 • #531772
    "aa türkler mi onları etklemek çok kolay kültürlerine,dillerine ya da geleneklerne aykırı bir hareket yapın gözlerinde 1 numarasınızdır.çünkü sizin asi olduğunuzu ve sistemi yıktığınızı düşünürler...."

yurt dışına çıkmışlığım yok ama bunu ben içeride de farkedebiliyorum..
    doğrudur..
    sonuna kadar haklısındır..

güzel tespit..
  • Sylar • 16 Ekim 2007 19:39 • #531845
    hayko cepkin cok süper bi gurup
    severek izliyoruz
  • ESİR • 19 Ekim 2007 16:32 • #531902
    bence dış görünüşden çok kazanıyor artı çok sert bi müzik yapmıoyor yani ben rock dinliyorum diyen herkes haykoyu rahatça dinleyebilir ve bu özelliklerde onu yükseltiyor...!
  • dark_ambient • 20 Ekim 2007 12:17 • #531912
    Bence Haykonun bir anda zirveye yükselmesinde üstün brutal tekniğinin etkisi var. Makina programına da çıktı bu adam efektsiz vokal yapıyor gerçekten çok yetenkli
  • SlipknotSlave • 20 Ekim 2007 17:19 • #531937
    katılıyorum amy lee ye bile kafa tutmuş birisi korkusuz çok cesaretli
  • ordabiyerde • 21 Ekim 2007 02:13 • #531952
    Kesinlikle...

Türkiyede brutal rock yapan sahne şovu işine giren bir ismin bu kadar populer olması bile mutluluk verici...adam işini de sağlam yapıyor bence,çamur atmamak lazım.
  • Rapper_GIRLLL • 21 Ekim 2007 11:42 • #531961
    ben haykoyu çok beğeniyorum sesi tarzı ve özellikle kişiliğiyle...onu bu kadar yükselten bi kere farklı bi müzik tarzı oluşturması sahne şovları...yine ve yine sesi ...ayrıca kostümleri ilgi çekiyo giyim tarzı ve stili yani kısacası şöyle ki diğerlerinden çok farklı bi müziği var..
  • Hödöhee • 22 Ekim 2007 02:06 • #531987
    yapan yapar,yapamayan eleştirmen olur.
  • assofthedevil • 3 Şubat 2008 19:34 • #532860
    cunku o iyi
    cunku adam işi biliyo
    cunku sahnesi var
    cunku turkiyede seviyenin ustunde muzik yapıyo
    cunku iyi muzik dogru muzik yapıyo
    cunku sekilli
    cunku buyuk
    cunku aklı calısıyo
    cunku farklı