-
evet yaptğını sanıyor.daha menejeri bile yok adamn şmdi bi kısım haykofan geçinen insan topluluu bana saymaya kalksn. adamn biri çıkıyo rock'n coke'da müstehcen bi takm hareketler yapıyor insanlarda onu en iyi performans diye nitelendiriyor.adamn bize saygısı olsaydı sahnede o iğrençliği yapmazdı.yurtdışndakler sizin içn ne diyolar biliyo musunz? "aa türkler mi onları etklemek çok kolay kültürlerine,dillerine ya da geleneklerne aykırı bir hareket yapın gözlerinde 1 numarasınızdır.çünkü sizin asi olduğunuzu ve sistemi yıktığınızı düşünürler...." vs. vs. braz da şmdi düşünün şu hakyo cepkin işini....
-
"aa türkler mi onları etklemek çok kolay kültürlerine,dillerine ya da geleneklerne aykırı bir hareket yapın gözlerinde 1 numarasınızdır.çünkü sizin asi olduğunuzu ve sistemi yıktığınızı düşünürler...."
yurt dışına çıkmışlığım yok ama bunu ben içeride de farkedebiliyorum..
doğrudur..
sonuna kadar haklısındır..
güzel tespit..
-
hayko cepkin cok süper bi gurup
severek izliyoruz
-
bence dış görünüşden çok kazanıyor artı çok sert bi müzik yapmıoyor yani ben rock dinliyorum diyen herkes haykoyu rahatça dinleyebilir ve bu özelliklerde onu yükseltiyor...!
-
Bence Haykonun bir anda zirveye yükselmesinde üstün brutal tekniğinin etkisi var. Makina programına da çıktı bu adam efektsiz vokal yapıyor gerçekten çok yetenkli
-
katılıyorum amy lee ye bile kafa tutmuş birisi korkusuz çok cesaretli
-
Kesinlikle...
Türkiyede brutal rock yapan sahne şovu işine giren bir ismin bu kadar populer olması bile mutluluk verici...adam işini de sağlam yapıyor bence,çamur atmamak lazım.
-
ben haykoyu çok beğeniyorum sesi tarzı ve özellikle kişiliğiyle...onu bu kadar yükselten bi kere farklı bi müzik tarzı oluşturması sahne şovları...yine ve yine sesi ...ayrıca kostümleri ilgi çekiyo giyim tarzı ve stili yani kısacası şöyle ki diğerlerinden çok farklı bi müziği var..
-
yapan yapar,yapamayan eleştirmen olur.
-
cunku o iyi
cunku adam işi biliyo
cunku sahnesi var
cunku turkiyede seviyenin ustunde muzik yapıyo
cunku iyi muzik dogru muzik yapıyo
cunku sekilli
cunku buyuk
cunku aklı calısıyo
cunku farklı