Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

hayko cepkin neden bir anda en üst sıraya yükseldi ?

• Nem • 26 Eylül 2007 12:32 • #531536
    14-19 yaş neden adamdan kabul edilmiyor ki? Onlar da ihmal edilemeyecek kadar önemli bir kitle. Kendi hayatlarını kazanmaya başlamamış olmaları ekonomik bir anlam ifade etmediklerini göstermiyor. Hangimizin 14-19 yaşları arasında bisikleti olmadı? Bir bisiklete verilen parayla kaç albüm alınır? Kaç konsere gidilir?

Yani 14-19 yaşa hitap etmek de bir strateji olabilir. Ha işin müzikal veya sahne şovuyla ilgili boyutuna gelirsek, onlardan bahsetmiyorum ben zaten. Hatta bu söylediklerim sadece Hayko Cepkin'le ilgili de değil.
  • Birol • 26 Eylül 2007 12:40 • #531537
    Tool'un kalitesi ayrı ama onların dineyici kitlesi de bu yaşlar civarında, hatta içinde distortion olan çoğu müzik tarzı için üç aşağı beş yukarı bu dnleyici kitlesi yaş ortalaması geçerli.. 30 40 50 yaşlarında adamlar bu yaş ortalamasını yükeltemeyecek kadar az... Kaçımızın babası Tool dinliyo ki... ya da Korn, Nirvana, Marlyn Manson, Anathema, Deftones, Velvet Revolver... Ben hiç tanımıyorum mesela... Bence mesele dinleyicinin yaş ortalaması değil yorum yapan kişinin bu tarzı sevip sevmemesi, öyle ki bundan 20 sene önce görsel efektlerin, müzikal anlatımdan ön planda olduğu müzik türeri dünyayı sallamış, bakınız Alice Cooper, Kiss... Glam rock tarihini ve glam rockın müzik tarihindeki etkilerini arştırırsanız daha detaylı bilgi edinebilirsiniz bu konuda...
  • headbanger-man • 27 Eylül 2007 01:15 • #531542
    abi olaya hep farklı bakıyosunuz.birde şöyle bakın.

Marilyn bi kere neden sevildi; farklıydı, çünkü özenmedi istediği ve başkalarının müziğine benzetmeye çalışmadığı müziği yaptı.

Şimdi hayko neden sevildi oda istediği müziği yaptı ama ondan önce yapan birisi vardı marilyn neden peki hayko önce davranamadı çünkü ülke o zamanlar bu drumu kaldırabilecek bi yapıya sahip değildi. daha yeni satanist muhabbetinden kurtulduk biz hatırlayın.akmar olsun pasajlar olsun.

Bence eğer kendimize özgü olan (farklı olsun ya da olmasın illaki milyarlarca insanın içinden aynı istekleri uyandıran müzik tarzı olabilir ve benzeyebilir.) stili yakalarsak başarılı olabiliriz.
  • akasha - • 2 Ekim 2007 23:34 • #531654
    Anlamadigimiz seyi yükseltme askiyla, sevgisiyle yanip tutustugumuzdan.
  • desent • 4 Ekim 2007 10:52 • #531664
    nem arkadasım ben kucumseme amaclı soylemedım bunu sakın yanlıs anlasılmasın.14-19 yas arası hayranlarının cogunlukta oldugunu kendısıde kabul edıyo bu benım soyledıgım bırsey degıl.Tek soylemek ıstedıgım su, sonucta 70 ler ,80 ler ve 90 lar basındakı muzıklerı yasayarak goren dınleyen ınsanlar bu tarz muzıklerı dınlemedıklerı ıcın ve bılmedıklerı ıcın bunları dınlıyorlar dedım.gozunu acıp duman ,manga dınleyen ve baska hıcbır muzık dınlemeyen bır jenerasyonu dıkkatlıce ve objektıf olarak elestırecek olursan sende gorebılırsın.hayko cepkın,slıpknot,lınkın park vs... bunların muzıkal olarak on plana cıkmalarını ısterdım.ama malesef sadece ılgınclık yaptıkları ıcın sevılmesı kotu dıyorum.umarım ne demek ıstedıgımı anlamıssındır.
  • kutay__ • 4 Ekim 2007 14:12 • #531665
    hayko cepkin bence cok iyi müzik yapıyor. bununda önemli bir payı var bence.
  • ACII • 4 Ekim 2007 14:32 • #531666
    kimisi uğraşarak geliyor kimisi yetenekle .. kabul etmeyen varsa etmesin HAYKO doğuştan yetenekli
  • kutay__ • 6 Ekim 2007 03:54 • #531686
    aynı zamanda müzik üstüne cok calışıp kafa yormuş belli. adamın yaptıkları ortada. üst sıra hedefleyenlerinde o şekilde emek vermesi lazım.
  • CelineAbsolute • 10 Ekim 2007 19:53 • #531740
    bızım gençlık zaten özentı bı açık arıyolar hemen metalcı olalım metalcılık evrımıne akalım bılmem ne ... buda 2 brutalle black metalcı oldu ferdı tayfurcularda gothıc kızlara kendılerını begendırmek için metalcı oldu... bizim millet böyle işte işi gücü yok adam sırf milleti coşturdu o yüzden..oda yaptıgı saçma 2 brutalle...
  • metalikmanyak • 10 Ekim 2007 21:39 • #531743
    Brutal değil canım o scream yapıyor. Daha doğrusu yaptığını sanıyor.