Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

hayko cepkin neden bir anda en üst sıraya yükseldi ?

• Calgon • 13 Eylül 2007 19:01 • #531238
    En üst sıraya mı yükselmiş? Kim koymuş? Ben koymadım :D
    Hepsi aynı havuzda çırpınıp duruyorlar. Biri birinin üstüne çıkıyor. Sırayla yani... Boşversene dostum.
  • rock u-fuck • 14 Eylül 2007 14:29 • #531258
    tarz meselesinin yanında adamın müzik geçmişini unutmamak lazım.. yani evinde klasik gitarıyla kayıt yapıpta meşhur olmuş birisi değil sonuçta.. piyasayı tanıyo ne gider ne gitmez biliyor ve yürüyor...
  • aykut_kobe • 14 Eylül 2007 21:11 • #531264
    adamın söylediği tarz türkiyede yeni olduğu için halkımızda bu farklı türe sazan gibi atladı
  • gitarmanyagi • 14 Eylül 2007 22:19 • #531265
    yeni değil aslında piyasada pek olmayan gruplar da yapıyo bunu(sertlik,vokaller falan) tabi tanınmıyolar o başka. adam gündeme getirdi sadece ve kabul gördü.evet senin değiminle halk üstüne atladı.ama bi sazan gibi değil.çünkü yeni, farklı ve KALİTELİ bi şeyler yapıyo adam ve türkiyede böyle bi müziği kabullebdirebiliyo çünkü bu müziği dışardan aldığı gibi hop diye kucağımıza atmıyo, böyle olsa tutunamazdı zaten.müziğinde türklük var, türk ezgileri var,makam var ama sert, scream vokaller, makyajlar,kirli bi müzik vs bunların hepsi farklı bi tat katıyo ve dediğim gibi hep adam beğenilmeme gibi bi kaygı taşımıyo ve bu yüzden de özgün,kendine bambaşka bi yer edinebiliyo...
  • Birol • 14 Eylül 2007 23:03 • #531268
    Değişik bi tipe yatırım yapmayı düşünen prodüktörler için yıllardır işin içinde olan, piyasayı tanıyan birini yıldız yapmak çok da zor değil. Adam zaten yıllardır ünlü müzisyenlerin arkasında klavye çalıyo, ne yapması gerektiğini, dinleyicinin neye ihtiyacı olduğunu biliyo, parası olan bi prodüktüre de derdini anlatabilmiş, kazanmak için gereken herşeye sahip yani... Zirvede olmasa ayıp.
  • SlipknotSlave • 14 Eylül 2007 23:28 • #531271
    hayko makes me sayko

ben hayko iyi ya da benzeri 1 yorumda bulundum mu?
    ya da haykoya herangi 1 youm getirdim mi?
    bende getirdin demedim düşüncelerimi söyledim
    okumadan yazıyosunuz sonra da burda kırk yıllık müzisyen gibi ahkam kesiyosunuz..
    birşeyi eleştirmek için kırk yıllık müzisyen mi olmak gerekiyor ?
    rock'n coke'ta dinledim..
    alanında iyi 1 şeyler yapıyo(Türkiye şartlarında..)..
    evet kümeste tavukta kendi alanında iyi birşeyler yapıyor
    bu ülke sınırları içinde yaptığı işi iyi yapıyo demektir bu..
    bu ülke sınırlarında ülke sınırları dışındaki kalitede 1 tane adam çıkmadığı için arto niyetine hayko gidiyor şimdilik.
  • hödöhödö • 14 Eylül 2007 23:59 • #531273
    evet, birçok arkadaş olayı çok iyi özetlemiş, özellikle:
    kazanmak için gereken herşeye sahip yani

adım adım yükselmesini bildi, devam da ediyor. hayko cepkin'in adını bile son 3-5 ayda duymuş şahısların, hayko cepkin'in başarısını kabullenememesi çok normal elbet. türk rock dinleyicisi ikiye bölünmüş durumda, hayko cepkin'i beğenen ve beğenmeyenler üzere. iki taraf birbirlerine saldırmadığı sürece bi sorun yok. ama böyle bi bölünmenin oluşması bile azımsanamayacak bi başarıdır *bence*..
  • FuL_TeLiKe • 15 Eylül 2007 00:39 • #531274
    hayko makes me sayko

ya offf...
    aynalı tayyar dumuru oldu konu..

yapmayın böyle..
    gençsiniz..
    kanınız ter akıyo sanırım..
  • Drive-MAN • 18 Eylül 2007 15:15 • #531363
    cok dogru
  • Drive-MAN • 18 Eylül 2007 15:17 • #531364
    abı bahsettıgım olay yenı cıkan herseyın tutabılmesı boyle olmamalı yanı yapılcak hertarz bıttı demı yenı seyler arıyoruz bu cok sacma bunu bu duruma getıren de ulkemızın rexx ın onunde beklesen cakma rokcer genclıgıdır ne dınledıgını bılmeyen sıyah gıymeyı marıfet sayan teenager larıdır lafım bunlaraydı