-
bir de ben anlasam neden üst sıraya yerleştiğini
gerçi bu ülkede üst sıraya yerleşmiş insanların bir çoğu o yeri haketmiyor
ama onları üst sıraya getiren ülkem insanları olduğuna göre ben bu ülkedeki insanların çoğuyla aynı şeylerden zevk almıyorum acı ama gerçek
-
üst sıralarda olan herşey güzel mi oluyor?ya da köklü mü oluyor?
bundan 5 sene önce britney spears neden en üst sıraya yerleştiyse tahminimce hayko cepkin de o yüzden yükselmiştir iyi reklam dış görünüş topluluğun sevgisini kazanmak vb.
-
---
-
hayko cepkin neden bir anda en üst sıraya yükseldi ?
piyasacılar onu
farklı olarak nitelediği için.
2.albumde kendını tamamen kanıtlamıs duruma geldı neden ?
evet başarısız biri olarak kendini kanıtlamış durumda
-
Bi soru da benden sana; "bu öfkenizi neye borçlusunuz? Hayko Cepkin'le aranızda unutmak istediğiniz tatsız bi anı mı geçti?" =P
-
haklısın çıktığı gibide inecektir zaten..
-
demek ıstedıgım sey heavy trash metal veya hardrock ı astık da farklı turler ıcad edebılcek muzık sevıyesıne mı geldık ulke olarak
-
neden olcak tabıkı dınleyenlerın cogunlugunun yas ortalamasının 14-19 arasında olmasından kaynaklanıyor.muzık yerıne goruntu ve sacma showlara odaklanmaları...hep aynı nagmeler hep aynı muzık .saygı duyuyorum ama hep aynı seyler
-
değişik geldiğinden:D
-
Öyle deme :)
Bir Tool konserinde ben böyle bir sahne şovu, böyle müzik görmedim. İkisini iyi yapabiliyorsan ne mutlu onu yapana da dinleyene de.
dipnot1: Karşılaştırma için seçtiğim grubun dinleyicilerinden özür diliyorum.
dipnot2: Tool dinleyen 14 yaşında bir çocuk tanıyorum ben :)
dipnot3: Konserine bile gelip, şarkılara eşlik etti hatta :)
dipnot4: Demekki neymiş, 14-19 arasındaki dinleyici grubu da "Efsanevi" bir grubu dinleyebiliyormuş.
dipnot5: Belki bu 14-19 yaş grubu sayesinde bu yerlere gelmişlerdir :)
dipnotx: son "3" dipnot varsayımdan öte gitmemektedir.