Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock müzik yapanların kadın programlarına cıkmaları?

• CRN_CRN_ME • 23 Şubat 2008 12:08 • #533034
    Alternatif rock yapan bir çok grubu sabah kadın programlarında gördüm,şaşırdım..Biz onların cok iyi müzik yapamadıgını söyleyebiliriz pop-rock ta diyebiliriz ama bana çok tuhaf geldi sizinde görüşlerinizi merak ettim.. en son Hayko Cepkini gördüğümde böyle bir topic açmaya karar verdim... bunun amacı albüm tanıtı mıdır?

Bir de kadın'larımıza uygulanan şiddet konusunda hararetli konusmaları var ağzım açık dinledim.. :S Yakında Pentagram'ı görürsem şarşımıycam :)

NOT:Kadın programları küçümsemek amacım yok....

Bu topic i nereye açacağımı bilemedim umarım böyle bir topic açılmamıştır...
  • metalikmanyak • 23 Şubat 2008 13:46 • #533036
    Kadın programlarından nefret ederim. Hiçbir sonuca varmayan aptal aptal tartışmalara sahne olurlar hep.

Her neyse.. Soruna kendi yorumumu yapayım... Kadın programlarında hiçbir zaman "underground" müzik yapanları göremezsin... Onların {genellikle} amaçları zaten belirli, kaliteli kesime ulaşmaktır ki bunu da başarmışlardır. Bu nedenle reklama hiçbir şekilde gerek duymamaktadırlar. Para kazanmak amacıyla müzik yapanlar, -rock ya da herhangi bir müzik tarzı fark etmez- reklama mutlaka ihtiyaç duyar ve bu sebeple de en çok ilgi gören şeylere yönelirler. Son zamanlarda bizim o çok zeki, çalışkan halkımız kadın programlarının reytinglerini en üst seviyeye taşıdıklarından, "piyasa" diye nitelendirdiğimiz parasal, popülerlik meraklısı "müzisyen" arkadaşlarımızı da orada görmemiz gayet normaldir..
  • sunmoon_13 • 23 Şubat 2008 18:44 • #533037
    bi gün seda sayanı arayıp burda konuşulanları dinliyince boyunuzmu uzuyo gidin kitap okuyun dünyadan haberiniz olsun dicektim ordaki kadınlara ama annem zapdetti :))ayrıcasadece işi para olanlar öyle bi ortamı çekebilir herhalde.
  • sadecemüzik • 23 Şubat 2008 19:32 • #533038
    Neden olmasın? Katılabilirler tabii, gayet normal...
  • Metalist_Boy • 23 Şubat 2008 19:35 • #533039
    Kim katılmış bilmiyorum ama katılan grubun adam gibi bi grup olmadgını sadece reklama ihtiyacı olan caresiz bi grup oldugunu soyleyebilirim ancak..(Bknz:Magazin Başı..)
  • CRN_CRN_ME • 23 Şubat 2008 21:36 • #533040
    grup koridor(sabah sabah seda sayan),hayko cepkin(ayşe özgün)...vb
  • 2_ • 23 Şubat 2008 21:49 • #533041
    hayko cepkını gormedım sanırım bı tane de fılmde basrol oynamıs ne alaka bılmıyorum yazayım dedım korıdor ıse hıc sorma o ıgrenc sarkılarını duymaktan bıktım :S
  • CRN_CRN_ME • 23 Şubat 2008 21:52 • #533042
    bende bıktım hiç sorma... :( örnekler bu gibi
  • 2_ • 23 Şubat 2008 21:56 • #533043
    ozellıkle yenı yetme genclerın elındekı telefonlarda cok calıyor bu sarkı bı de servıslerde ^_^
  • CRN_CRN_ME • 23 Şubat 2008 22:07 • #533044
    bir ara millette vardı o takıntı, amatör grupların şarkıları cok fazla duyulmadıgından kendileri dinleyerek bir şey elde etme amacı... bende bir çok amatör grup parçaları dinliyorum ama bak gel böyle bölye bir grup var sen biliyor musun gibi laflar etmem :D ki etsemde hangi birinden başlamalıyım ki :)

grup kordidor un o parça arabesk gibi bir şey oldu artık (kimse alınmasın) her aşk acısı ceken başlıyor ''senin o gözlerin varyaa!!!'' demeye.Belki parça daha kaliteli bir grup ve ek sesler ile güzel olabilirdi ama battı...