Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock müzik yapanların kadın programlarına cıkmaları?

• Single_FACTOR • 23 Şubat 2008 23:27 • #533045
    etek giyip çıksınlar bence
  • simulacrum • 24 Şubat 2008 00:20 • #533046
    Kadın programlarına çıkmalarında bir sakınca görmüyorum. Daha çok reklam yapıyorlarsa, dinleyicileri artıyorsa, bu işin sonunda daha çok para kazanmak varsa neden olmasın? Adamlar müziği sizin gibi süper müzikseverler mp3'lerini bedavaya hortumlasınlar diye mi yapıyor sanki? Herkeste laf bol.

Ayrıca insanlara kitap okumalarını öneren sunmoon_13, önce biraz gramer öğrenmelisin, berbat cümleler kurmuşsun. Keza diğer arkadaşlar da, halkın diğer katmanlarını aşağılamadan önce kendi beceriksizliklerini önlerine bir koymalılar. Rock forever'la olmuyor bu işler, azıcık büyüyün lölö edeceğinize.
  • kare-te • 24 Şubat 2008 00:34 • #533047
    simulacrum
    24 Şubat 2008 Pazar / 00:20
    Kadın programlarına çıkmalarında bir sakınca görmüyorum. Daha çok reklam yapıyorlarsa, dinleyicileri artıyorsa, bu işin sonunda daha çok para kazanmak varsa neden olmasın? Adamlar müziği sizin gibi süper müzikseverler mp3'lerini bedavaya hortumlasınlar diye mi yapıyor sanki?

senle aynı düşünceleri paylaştığım için bazen utanıyorum.
  • Single_FACTOR • 24 Şubat 2008 00:51 • #533051
    Daha çok reklam yapıyorlarsa, dinleyicileri artıyorsa, bu işin sonunda daha çok para kazanmak varsa neden olmasın?

tabi...
    anannem de Hayko CEPKİN dinlemeye başladı bu sayede...
  • Soulforger • 24 Şubat 2008 00:53 • #533053
    Hey Single ,naber ya :D
  • kare-te • 24 Şubat 2008 01:14 • #533055
    Anneannende bi problem olabilir
  • simulacrum • 24 Şubat 2008 02:07 • #533056
    tabi...
    anannem de Hayko CEPKİN dinlemeye başladı bu sayede...

Ananenin örgüye dönmesini sağlamalısınız.

Bu kadar dar bakarsan böyle bir sonuç elde edersin tabii. Bak, Hayko Cepkin dediğin adamlar tek değildir. O adamların menajerleri var, imaj-makerları var, reklamlarıyla sponsorlarıyla vs. ilgilenen yardımcıları var. O heriflerin hepsi bir firmaya bağlıdır, sanatçının programını da firma hazırlar. Firma sanatçının o sabah programına katılmasında bir getiri görüyorsa (fizibilite denen bir şey var) o adam o programa çıkar. Ve senin oturduğun yerden göremeyeceğin getirileri vardır bu tür şeylerin. Yoksa hiçbir sanatçı ananeni tavlamak derdinde değil, endişe etme.
  • kare-te • 24 Şubat 2008 02:10 • #533057
    benim altıma niye yazıyosun benim ananem değil singılın ananesi
  • simulacrum • 24 Şubat 2008 02:22 • #533058
    Evet fark ettim. Ananeleri ayırt edebilmek gibi süpersonik bir yeteneğim var, asla karıştırmam. Hayatımda hiç kimsenin ananesini karıştırmış değilim. Arkadaşlarımın kendisinden çok ananeleriyle ilgilenirim, onlarla konuşurum, onları dinlerim. Ne bileyim işte bir sinemaya, bir bara, bir konsere önce ananelerle giderim. Anane iyiyse torununu arkadaş olarak seçebilirim.
  • DrumBanger • 24 Şubat 2008 02:25 • #533059
    Kendi kurallarını koyabilecek güce sahip olana dek gereken kurallara uyacaksın

FuL_TeLiKe

Bu mantıkla yazılmış bir şey . Riskli bir olay buna uymamak . Yani eğer cesaret varsa baş kaldırıp " Benim orada burada işim olmaz kurallara uymam direk kural yaratırım " derse biri aykırılığıyla dikkat çekebilir . Ya da " Hade len ordan " derler bu adama ve gömülüp gidebilir . Hangimizin riski alacak cesareti var bence asıl soru bu .