Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock müzik yapanların kadın programlarına cıkmaları?

• kare-te • 24 Şubat 2008 02:26 • #533060
    ne güzel ne güzel iyiki arkadaş değilim seninle bende ananelerin bir altıyla genelde muhabbet ederim ama genelde arkadaşlarımın ananelerinin bir altı değil =)
    ananeler gotikmi acaba
  • simulacrum • 24 Şubat 2008 02:29 • #533061
    Gotik ananeler de vardır illa ki, ben görmedim henüz, bak o kadar da anane tanımışımdır.
    Ananeler sempatiktir, anneleri sevmem ben. Teyzedir onlar bir yerde. Yargılarlar, kızarlar, şöyle bir süzüp patavatsız patavatsız konuşurlar. Nüktendeki erotizmi aldım ama derdimin bu olmadığını söylemeliyim. Ben bir ananeyle 60'ların politik çalkantıları üzerine konuşabilme ihtimalini sevdim.
  • kare-te • 24 Şubat 2008 02:32 • #533062
    sen o ananelerle kavimler göçü ve mısır piramitlerinide bir ara tartış. Göktürk kitabelerini filan
  • simulacrum • 24 Şubat 2008 02:36 • #533063
    Ananelere yaşlı diyemezsin! Ben onlara bayılıyorum, hepimizi cebinden çıkarırlar.
    Kusura bakma CRN_CRN_ME, açtığın başlık berbat olduğu için bunu yapıyoruz. Suç sende. Sana ne sabah programlarından? Gidip Hayko'ya sorsana bunu?
  • aldieb • 24 Şubat 2008 02:48 • #533064
    aferin onlara. her ne zaman işi kuralına göre oynarsan o zaman ayakta kalırsın. dünya senden neyi yapmanı istiyorsa onu yap ya da sürünmeye mahkum kal:)

hem fena mı işte annem de benim sevdiğim müziği yavaş yavaş benimsemiş olur:)

bir yerden alıştırmaya başlamak lazım dimi ama:)
  • kare-te • 24 Şubat 2008 03:00 • #533065
    lütfen büyükleri katmayalım
  • FuL_TeLiKe • 24 Şubat 2008 03:02 • #533066
    hayır..
    hiçte bile..
    hayko'dan ben korkuyorum adamı çocuk filminde oynatıyolar..
    (filmin adı da çocuk'tu yanılmıyosam..)

dünya neyi istiyosa onu yapınca sürünülmez; para kazanılır..
    seni çürütmek için yazmadım..
    bu çok devasa kötü 1 durum..
    bunu yapan beyninin üzerinde oturuyodur..
    ama adamlarında eli mahkum..
    bu sektör para olmayınca dönmüyo malumunuz..
    kendimi çürüttüm; ama olsun..
    1 yerde kapitalizmi anlamak lazım..
    (günümüz şartlarına indirgendiğinde..)

"ne devrimciler tanıdım zaten yoktular.."
    lolipop rezidance..
  • sunmoon_13 • 24 Şubat 2008 13:50 • #533068
    ikisindende hiç hoşlanmam hele haykoyla o ne alaka ya:D
  • CRN_CRN_ME • 24 Şubat 2008 16:31 • #533070
    Hayko bizim mahallede otursaydı sorardım.. Ben buraya yorumlar için yazdım bu başlığı,berbat olup olmaması göreceli...
  • CRN_CRN_ME • 24 Şubat 2008 16:37 • #533071
    kimsenin halkın diğer katmanlarını aşagıladığı felan yok,burada bir konu tartışıyoruz o kada r...Sabah programlarını küçümsemediğimi de daha önce belirtmiştim ben kadın programlarını küçümsersem kadınları da küçümsemiş olurum ve cinsiyetimin farkındasınızdır umarım...hem bizlere büyüyün lölö etmeyin diyerek de bizi aşağılamış oluyorsunuz bu da sizin beceriksizliğiniz mi? herkesin görüşleri düşünceleri vardır bu büyüklük küçüklük meselesi değil...