Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock müzik yapanların kadın programlarına cıkmaları?

• FuL_TeLiKe • 24 Şubat 2008 17:06 • #533072
    ben kadın programlarını (sabah şekeri kıvamındakiler) aşağılıyorum..
    kadınları aşağılıyorum anlamına gelmez bu..
    bu tip kadın programlarını aşağıladığında aşağılanan kadın varsa eğer; 1 problem yok alınmaya devam edebilir..

her görüşe saygın olmayabilir..
    mesela ben anlamadığıma saygı duymuyorum..
    yanlışmı bu?
    belki..
    bıdı bıdı..

demem o ki;
    yorma kendini açıklama yapmak için..
    ne gerek var?
    .)

o programa çıkanda zaten popüler kültürün 1 parçası oluyo en nihayetinde..
    çok fazla üzülmemek lazım..

"annem hayko dinlerse dolmuşcu selahattin abi de metallica'ya basçı olur.."
    diye sözlerimi sayın kablo cosmos'un sözleriyle bitiyorum..
  • CRN_CRN_ME • 24 Şubat 2008 17:11 • #533073
    sende açıklama yapmak zorunda değilsin? hem orada bireysel bir hitabım yok..

ben senin kadın programlarını aşagıladından bahsetmiyorum ki ben,ben diyorum ki eger birileri benim kadın programlarını aşagıladıgımı düşünüyorsa yanılıyor diyorum bu başlığı açtıgım için ,yani senin aşağıladığını söylemiyorum.... ok .)
  • FuL_TeLiKe • 24 Şubat 2008 17:20 • #533074
    zaten zorunda olduğum için değil istediğim için yapıyorum..
    neyse..

sen zaten bana cevap vermedin ki..
    o yüzden ben senin son yazdığının içinde bulunan "genel geçerli 1 kuralmışçasına" söylediğin şeyin aslında kişiye özel oluşundan bahsettim..
    neyse..
    uzatmıyorum..
    kesiyorum..

d.n.:"ok" la ilgili kötü 1 şaka yapıcaktım ama susuyorum..
    sustum..
  • CRN_CRN_ME • 24 Şubat 2008 17:31 • #533075
    yapma silinir felan...:)
  • simulacrum • 24 Şubat 2008 19:31 • #533076
    kimsenin halkın diğer katmanlarını aşagıladığı felan yok,burada bir konu tartışıyoruz o kada r...Sabah programlarını küçümsemediğimi de daha önce belirtmiştim ben kadın programlarını küçümsersem kadınları da küçümsemiş olurum ve cinsiyetimin farkındasınızdır umarım...

Mesajlarım sana yönelik değildi. Yorumcuların çoğu ezbere konuşup oradakileri aşağılama yoluna gitmişler, ben bu genel tutuma yüklendim. Ezberden çamur atmak güzel bir şey değil, olayların arka planlarını da işin içine katmadan medyaya dair fenomenlere giydirmek şuursuzluktur benim nazarımda. Cinsiyetinin farkında değildim, büyük dikkatsizlik.
  • FuL_TeLiKe • 25 Şubat 2008 11:35 • #533077
    mesajlarını yönelik olan şahısların hemen altına yaz..
    olm o kadar psikoloji biliyosun(öyle diyosun), bana şuursuz diyosun ama şu forumu kullanmayı öğrenemedin gitti..

bak kime cevap vermek istiyosan onun mesajının altında "bu mesaja cevap ver/yaz" gibi 1 şey var onu tıklayıp çıkan beyaz yere yazıcaksın..
    sonra önizleme falan aynı olay..

gelip en son mesajın altına yazıyosun beni de işkillendiriyosun..
    bu arada;
    Cinsiyetinin farkında değildim, büyük dikkatsizlik.

nabza göre şerbet..
    hmm..
    seni şuurlu senii..
  • linde_ • 25 Şubat 2008 15:16 • #533079
    Gayet doğal popülerite olmadan albümleri satılamaz çünkü. Geniş bir kitleye hitap etmek için tvler biçilmiş kaftan.

Türkiye'de popüler olmak istemeyen underground takılan gruplar çok az. Kadın programları, talk show programları farketmez tv olsun izlensin kafidir onlar için kanımca..
  • simulacrum • 25 Şubat 2008 15:32 • #533080
    Böyle mi?

Ama ben öyle sevmiyorum. Her yazdığım en altta olmalı. Öyle araya sıkıştırınca okunmayacağını düşünüyorum.

nabza göre şerbet..
    hmm..
    seni şuurlu senii..

Eh, elbette morukcuğum. Başka ne olacaktı ki? Beni tanıyorsun artık.
  • CRN_CRN_ME • 25 Şubat 2008 22:14 • #533085
    evet artık bende bu şekilde düşünüyorum...
  • CRN_CRN_ME • 25 Şubat 2008 22:30 • #533087
    dikkatsizlik...güzel