-
yok işte öyle 1 şey..
her yazdığın altta olunca 1 kargaşa 1 saçmalık oluyo..
anlamaya çalış..
neyse..
bu arada sende çıksana olm kadın programlarına..
karga dışkısını oyuklamadan seda sayan mesela..
.)
-
o değil de ben ahmet çakar'la şansa bak programına katılmak istiyorum abi
-
hayatımda hiç kadın programı izlemediğim için hatta doğru dürüst televizyona zaten bakmadığım için bilemeyeceğim katılıp katılmadıklarını ama varsa öyle bi durum (ki olmasa buraya konu olmaz) sadece gülerim komik duruma düşüyolar derim reklamın iyisi kötüsü olmaz diyenler var çevremde ama katılmıyorum çok komik çünkü :)
-
Ve işte zafer!!!
-
şiddetle katılıyorum örnek olarak hayko cepkin,bence cok akıllı bir adam kadın programına cıkıp reklemınını yaptı ve şimdi anneannem bile tanıyor.
-
ben at gözlüğü takan bir insan değilimdir ki?neden bu kadar şaşırdın bütün insanların düşüncelerini önüme koyar ve buna bağlı kendimce bir sonuç çıkarırım..
-
aslında bunu sebebi onları asi,isyankar,karamsar olarak kafamızda betimlediğimizden dolayı.. ama burası Türkiye ve önemli olan ''para'' ...
-
al bırını vur oburune ıste :D
-
o merhaba mert..
-
kadın programı dedinizde aklıma hayko geldi adam biraz piyasa oldu gibi heryerde her şehirde o her projede :) bu arada kadın programı değil ama şebnem ferahta ilk albümünü yaptığı zaman ilk tv programı olarak şebnem ve murat a çıkmıştı o zamanlar sabah şekerlerini yapıyordu bu ikili