-
protesto ediyorum gitmiyorum!
evet çokda şeyinde metalikanın (K)
-
biletin benden cem. konser günü yıllık iznimi kullanırım. maaşı çekiyim biletixten alırız. he bi de Çarşamba akşamı sendeyim. Akşam 6 da Champion da ol.
Angoralılar da tvden izler artık B)
....CAPS LOCK Açıldı, Maç Başlıyor....
-
metalikayı ne yapsın angoralılar hohoh
-
o değilde resmen çile şimdi bir gün önceden 8000 kişilik kuyruk oluşmuşmuş o zamandan bu zamana artan kolpa sayısınıda baz alarak 10bin kişilik kuyruklar oluşur desek, 350 kağıt baymayacak kadar zeki olup saha içi alıp şu mix kulesinin arkasında kalacakları, 50 kağıdı zor denkleştirip dürbünle karşı tribünden izleyecekleri koltuğuma kurulup tvden izleyerek bolca güleceğim.
-
e fatihten gelen olursa ne oluyomuş?
hadi tartışın.
-
ne olduğunu bilmiyosan fatihe git bi gözlem yap bi daha yaz :)
-
protestoya gerek yok bence :) o kadar paran yoksa artık 50 kağıtlık olan bı yerden ızlıceksın.Şimdiye kadar en pahalı konserıyse bu niye Türkiye deki oluyor :D orasıda ayrı bı mesele tabi. Bu konsere gitmek isterdim ama o kadar parayı veremem tabi :)
-
konseri düzenleyen türkiye kolunun paragözlüğü o para durumu sonuçta metallica nın alıcağı para belli bilet fiyatlarını belirleyen metallica değil ;)
-
adamlar tüm avrupayı dolaşıyor da bi bize mi kıl yani? Türkiye'de hayranım çoktur bunlara kazık yapalım biletleri diyecekler.. bulgaristandaki konserde stadyumda ve sahne önü 30euro. demek ki olay metallicada değil, Türkiye'deki organizatörlerde,vergilerde vs vs.
ayrıca değmiyeceğini düşünmüyorum. down, the sword, pentagram, bi kaç yerli grup daha çıkacak falan. rock'n coke gibi festivallere para vermekten daha akıllıca geliyor bana..
-
protesto ediyorum gitmiyorum!
Her bütçeye göre bilet mevcut arkadaşlar.Sonuçta metallica.biletlerin 10 ytl den başlamasını beklemeyin.Ayrıca 6 günde 20000 in üzerinde bilet satıldığına göre herkes durumdan memnun.Bu protestonun da hiç bir anlamı yok.