-
Metallicanın Sizin Protesto nuza çok ihtiyacı varr :D
ben nasıl olsa gitmiyorum artık gelse de gitse de gitseniz de gitmeseniz de farketmez önemli olan benim gitmemdi :P
-
Ah benim Metallica hakkında cahil insanlarım. Fiyatları Lars belirliyor sanki oturduğu yerden. Bakın organizetörlerin eline 10 yılda bir geçtiği bu fırsat bilet fiyatları o yüzden yukarda. Şunu bi anlayamadınız. Ayrıca arkadaşım faşist metalci mi olur bu ne dengesizliktir. Thrash Metal, ezilenleri temsil eder yanında olur. Kötü yaşanmışlıkları işler. Ne alaka faşistlikle.
-
Metallica'nın umrunda olmayacak elbet. Benim tepkimin Metallica'ya hiç bir etkisi olmayacak , olamaz da zaten. Koskocaman Metallica sonuçta, birisi tepki koyup gitmezse bir başkası gider , bu böyledir.
Ama ben bir kaç sene geriye dönüp baktığımda "inandığım değerleri satmayıp böyle büyük bir olayda bu şekilde bir tepki gösterdim" diyebileceğim. Bu konuda içim rahat olacak
Peki orda burda eşitlikten , adaletsizliğe karşı şarkılar yazmaktan , ondan bundan dem vuran metalci kardeşlerim bunu yapabilecek mi?
Her zaman söyledim, her zaman da söylemeye devam edeceğim : Konserlerde en ön , grubu en çok sevenin yeridir , en çok parası olanın değil.
Kimse de bana *grubu en çok seven en çok parayı* verir gibi salakötesi bir cevapla gelmesin. Parayla ayrıcalık olmamalı , herkeste bolca olan bir şey değil çünkü. Çok seviyorsan git kamp kur konser alanının oralarda. Bunun için para gerekmez , sadece grup sevgisi gerekir. Ama para bu durumu bozuyor işte.
Iron Maiden aşığıyım. Tanrılarım arasında Maiden üyeleri de vardır. Ama gelirler ve gelir düzeyi böyle yerlerde sürünen bir ülkede VIP gibi saçma uygulamalara başvururlarsa , onları bile izlemeye gitmem , ki bu benim için kötü bir darbe olur , düşünmesi bile kötü.
Size bol bol para verip aldığınız Metallica biletlerinizle mutluluklar. Ben Metallica olmadan da iyiyim değerlerimle.
Edit : "Bilet fiyatlarını organizatörler ayarlıyor bik bik" falan da demeyin. Metallica gibi bir grubun organizatörlere bu konuda söz geçirememesine benimle beraber kıçım da güler.
-
...
-
Ayrıca arkadaşım faşist metalci mi olur bu ne dengesizliktir. Thrash Metal, ezilenleri temsil eder yanında olur. Kötü yaşanmışlıkları işler. Ne alaka faşistlikle.
Arkadaş olayı çözmüş.. Helal olsun, bu yaşta..
___________________________________________________________________________________________
Ktulu'nun şu anda dinlediği ve sözlerinin okunmasını tavsiye ettiği parça:
Slayer - Angel Of Death
-
90 ytlik biletede pahalı diolr yaa yuuh yanii xD gerçii saha içinde olsak bile pek göremcz ama kalabalıkdn bakalım neler olck
Tiesto'ya gitmeye alışık ya da Yeditepe Üniversitesinde okuyan biri için pahalı olmayabilir... Haklısın. Bunu düşünemedik..
Ben Uni Rock Fest'e gidiyorum. 3 gün boyunca
Testament,
Dark Tranquillity,
Orphaned Land,
Opeth,
Pentagram gibi grupları dinleyeceğim Metallica'ya vereceğim paranın yarısına. Hem hiç değilse hala diri gruplar :)
-
ahahaha harbiden ya çok komik bunun hakkında kitap yazılır ya :D
-
metallica bastonla gelcek nerdeyse yuhahaha
-
MEtallica mı o ne Mtv = metallica
-
As I Lay Dying nedir peki kardeş?