Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

metallica ya protesto

• linde_ • 6 Haziran 2008 18:01 • #534206
    Arkadaş bazı Metallica videolarında Metallica'nın M'sini Mtv'nin kullandığı için böyle bir hitap sarfetti heralde. As I Lay Dying ve Trivium gibi çoğu metalcore grubu elemanlarının idolüdür Metallica söylemeden edemeyeceğim..
  • As_i_Lay_Dying • 6 Haziran 2008 23:01 • #534207
    :D benim bildiğim trivyum u dinlemem sevmem iddalarıda saçma idoller bambaşka saçma :D neyse as i lay dying Darkest Hour sona hatta yer yer in flames dark tranquillity tarzı melodic gruplar at the gates'ten etkilendiler neyse yok önce mtv ye küfür edip sona piyasaya çıkmak için Mtv'e video çekmelerinden bahsediyorum yanlış mı hatırlıyorum :D şunu gibi geliyo bana Dimmu borgir ilk önce pagan lyricler yazıp sonrada piyasa değişince cristian metaL yapması gibi :D <zx<zx<zx
  • Ktulu • 6 Haziran 2008 23:10 • #534209
    As I lay Dying ve At the gates.. helal olsun ne diyebilirim ki başka.. Dimmu Borgir da Antikrist'le Christian metal'e girmiştir doğrudur...

tabi söz konusu bi komedi filmiyse..
  • linde_ • 6 Haziran 2008 23:18 • #534210
    Evet bazı metalcore grupları At The Gates'den etkilenmiştir veya örnek almıştır. Ama As I Lay Dying için geçerli değil. All That Remains, Fear My Thoughts, Killswitch Engage ve türevi gruplar için geçerli..
  • As_i_Lay_Dying • 7 Haziran 2008 00:52 • #534213
    kanımca gidip bir kaç as i lay dying röportajı okuman ya da gitar biliyosan bi tablarına bakmalısın etkilenimi görmemen imkansız
    hatta hafif arak
  • heretixlave • 7 Haziran 2008 02:01 • #534214
    gören de as i lay dying i dünyanın en true, en underground grubu zannedecek ha :) as i lay dying bildiğin popüler piyasa gruplarından biri, nedir ki bu herifleri bu kadar aşmış gösterme uğraşı?
  • Ktulu • 7 Haziran 2008 02:51 • #534219
    heretixlave demiş ki:
    as i lay dying bildiğin popüler piyasa gruplarından biri

Aynen katılıyorum.. Grupların "fanatiği" olmayın arkadaşlar, çıkarsınız bir grubun 15 yıl fanıyım diye dolaşırsınız (tabii o kadar tutunabilirlerse), bir de bakmışsınız adamlar son iki albümünü o kadar hayranıyla dalga geçer gibi çıkarmış.. Hiçbir grubun fanı olmaya değmez, şarkılara hayran olun olacaksanız, onlar anlatır insanın içindekini. grup dediğin sürekli psikolojisi değişen bissürü insandan oluşan birşeydir, kimin ne yapacağı belli olmaz :)
  • As_i_Lay_Dying • 7 Haziran 2008 02:56 • #534220
    Grup fanatiğimi vat iz dis ?
    sağolun var olun bilgileriniz için ama ben zaten olayın ne olduğunu biliyorum. neyse zaten biz as i lay dying i tartışmıyoruz ki onlara gelene kadar in flames in sapıtması , Opeth e no olduğu vs vs vs . Olay metallica sanırım
  • Ktulu • 7 Haziran 2008 03:03 • #534221
    As_i_Lay_Dying demiş ki:
    :D benim bildiğim trivyum u dinlemem sevmem iddalarıda saçma idoller bambaşka saçma :D neyse as i lay dying Darkest Hour sona hatta yer yer in flames dark tranquillity tarzı melodic gruplar at the gates'ten etkilendiler neyse yok önce mtv ye küfür edip sona piyasaya çıkmak için Mtv'e video çekmelerinden bahsediyorum yanlış mı hatırlıyorum :D şunu gibi geliyo bana Dimmu borgir ilk önce pagan lyricler yazıp sonrada piyasa değişince cristian metaL yapması gibi :D <zx<zx<zx

?
  • linde_ • 7 Haziran 2008 09:45 • #534222
    Birader wikipedia'ya göre konuşuyorsun. Wikipedia tamamen doğru bir kaynak değildir. Senin As I Lay Dying'inin Mtv listelerinin en üst sırasında olduğunu da söylüyor. At The Gates'ten etkilenmemişlerdir. In Flames'ten etkilenmiş olabilirler ama..