-
taam metallicadır bişe diyemitcemde adamlarda bitmiş ne die gitcem bea konserlerine onun yerine amatörlere gider destek olurum
-
aaa ama onlara hediye olarak birer baston almalıyız türk gençliği olarak. hatta ağaçtan yapılma baston olsun ve üstünde türk motifleri kazılı olsun :P
-
sen ne diyon ya hattatcıları topladım motif işi için arabca metallica yazdırıyorum nası ama :D
-
yuhaha iyimiş :D:D:D eh bi de alkollü zemzem suyu yapalım onu da ikram edelim bari :D doğu batı kültürü karışımı böyle bişey olsa gerek... alkollü zemzem suyu bakın bu benim icadım kimse kapmasın noterden benim buluşum olduğunu tasdikletcem :D
-
taam o zaman türk işi el sanatlarınada gerup isimleride benim bu arada bahsettiğin zemzem suyundan varmı:D belkli resimde ayarlarız onların üzerine
-
yok ya daha dur bugün tasarladım daha :) taa gitcen arabistana zemzem suyu alcan da gelcen ohooo bu sıakta hiç çekilmez :D
-
adamlara yetiştirek ya bakarsın tutar o zaman köşe olduk demektir başka işlere sermaye olur:d
-
Bu fiyatlara yuh! diyorum başka da birşey diyemiyorum.Ben hayatta o kadar para vermem her ne kadar grubu çok sevsemde.Bu grubun paragöz olduğu çok açık gitmem ben bu konsere.
-
iyi de bu fiyatların gruğla alakası olmadığını daha önce söylemiştik metallica belli bi miktar para alır bilet fiyatlarını kendi ceplerine de para indirebilmek için konseri düzenleyenler belirler
-
O zaman organizasyonu her kim düzenlediyse paragöz olan o.