Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

orta halli ibanez

• muzo867 • 28 Ağustos 2005 15:27 • #545427
    ben bi ibanez almak istiyoom arkadaslar. sert tonlar için. ama cok fazla da param yok şoyle 800 doları gecmeden orta halli bi ibanez istiyoom. ama başka alternatif de önerebilirseniz sevinirim.bi de nerde bulurum o gitarı istanbulda.
  • Nofx • 28 Ağustos 2005 19:53 • #545429
    bkz:çok param yok 800 doları geçmesin..
    Ya millet o paraya davul+bas+gitar alıyor..

Tarzınıda yazarsan daha yardımcı olunabilir..
  • muzo867 • 28 Ağustos 2005 20:46 • #545431
    ya dikkat et bi ibanez den bahsediyorum sence 800 dolar bi ibanez için 800 dolar cok mu? 2000 dolar dan bahsediyor jem serisi ne diyon sen be. sırf eleştiri olsun diye yazma. ayrıca sert tonlar diye yazdım. rock, metal zart zurt işte. puk felam da işte yapın ortaya bi karışık.
  • Nofx • 28 Ağustos 2005 21:00 • #545432
    Burda eleştri yapmam yaptıysam kusura bakma..Yaa zaten elektro gitar alıyorsun genelde hepsi sert tondur??Punk gitarıyla metal gitarı bir değilki hepsinin özellikleri farklı solo için gitar farklı ritm için gitar farklı black metale farklı gitar uyar heavy metale farklı..Yani sonradan pişman olacağın bir gitar alma..İbanezlerin pahalı olduğunu herkez bilir yaa ;)
  • Serpent_King • 28 Ağustos 2005 21:09 • #545433
    Ya saçmalamayın solo için farklıymış ritim gitar için farklıymış töbe töbe..black metale farklı heavy e farklı :))) geyiğin bu kadarı olur...

o zaman misket için farklı , çayda çıra için de farklı distortion pedal kullanmak gerektiğinin altını çizmek istiyorum...
  • muzo867 • 28 Ağustos 2005 21:18 • #545434
    ooooooo kimsenin cevap vereceği yok mu doğru duzgun yaw.
    ya bakın ben profesyonel değilim onun için ben diyemem ki ben hayat boyu punk yapacam veya trash metal yapcam. bugun heavy metal yarın trash metal ertesi gun punk neise işte. ama su kesin ki fender gibi bi gitar istemiyorum humbucker sağlam olacak.
  • Nofx • 28 Ağustos 2005 21:59 • #545437
    Yaaa şu dediğini sakın başka yerde söyleme gülerler...Yani bir gitar alalım her tarzı ritimide soloyuda aynı gitarla yapalım..Peki senin mantığına göre neden konserlerde gitaristler şarkıya göre gitar değiştirir??rengi farklı olduğu içinmi??Hade morardın ufak ufak yürü...
  • muzo867 • 28 Ağustos 2005 22:24 • #545441
    yaw anlamıyon herhalde ben amatorum amatorrrr. kim gulerse gulsun şimdilik benim yapacağım müzik bu. sen nasıl istersen oyle gul. ben bu gitarı alıpta zaten ertesi gun dunya turnesine cıkmıcam. sadece şimdilik biraz daha profesyonel olana kadar bi ibanez isitiyoom. ayrıca beni cıkıpta televizyonlar veya forumlar eleştirmeyecek aaa bak bu cocuk farklı tarzlarda aynı gitarı kullanıyo diye yaw. siz hiç barlarda felam amtorce gitar calan gormediniz mi? adam bi bakmıssın akdeniz aksamları calıyor bi bakmıssın opeth.allalla. ben aslında opeth calmak istiyoom oldu mu? şimdi herhalde fazla gulmeyip ona uygun bi gitar soyleyebilirsin tabi biliyorsan.
  • Nofx • 28 Ağustos 2005 22:31 • #545442
    Madem önemli değil niye soruyosun??Git al o zaman 800 dolara bir gitar..Her gitarın ayrı bir klavyesi cartu curtu var..Aman sana gitar tavsiye edilmez lafları başka bi yerinden anlıyonn..Öenmli değilse git tünele al bitane..50 tane iyi modeli var..
  • muzo867 • 28 Ağustos 2005 22:37 • #545443
    yaw arkadasım nbiye boyle yapıyorsunuz benim 800 dolarım yok asırı kassam o kadar oluyor(amfi ve gitarı satıp annemden borç alınca) onun için kotunun en iyisini soruyoom. bi yardım edene kadar 50000 tane yazı yazdın ha diyeceğin git rg370dx al veya git s470 al v.s. ydi. bi de yardım etceniz. insaf yaw. bilen eline o fiyatta ibanezi olan soylese nesi iyi nesi kotu bi öğrensek kotu mu olcak sanki.