-
RG350DX al abi.tonu sert.aradığını bulursun inşallah.
-
sana edr-470 ex önerebilirim..Üstinde emg manyetikler var
-
Sazanım benim o dediğin gitar değiştirmeleri niye yapıyorlar ,
farklı ton
farklı akord
başka bir sebebi yok bunun.
Adamların elindeki bütün gitarlar bütün konseri tek başına götürebilcek derecede.Ayrıca arkadaş harika bir grupta harika gitar çalan biri de diğil bu durumda dediklerin çat diye çürüdü bak..
(örnek : OPETH : adamların şarkılarında clean tonda var hayvan gibi death metal tonu da var , adam sahnede aynı gitarla duruyo)
-
boşver ibanezi. istiklal caddesine git, 2 humbucker, klayesi düzgün gibson SG kasa sabit eşikli ucuz bi gitar al. dikkat et akort tutan cinsten olsun, akord edince 12. perdeden de kontrol et orası da düzgün olsun.
-
veya da rg 1550 alabilirsin..Ondada v7 ve v8 manyetikler var...Edge pro 2 floyd rose...Harbi sağlam gitar...
-
OH BE NİHAYET BİRİ CEVAPLAMIŞ ADAM GİBİ. COK SAĞOLUN ARKADASLAR YARDIMLARINIZ İÇİN. TAVSİYELERİNİZİ DEĞERLENDİRECEĞİM.
-
kuzen ikinci el bakın derim
rg-570 japon yapımı baba gitardır 500-600 dolar civarı fiyat verirler
neden sıfırını demiyorum?...çünkü artık üretilmiyo (adı değişti daha doğrusu..)
bunu bi araştır..ibanezin en çok tutan modellerinin başında gelir..
-
eheyy ben de nerde bu ibanetze diyordum. sağol tavsiyen için bi bakacam. bir de şöyle bişey düşünüyorum ton olayını manyetik değiştirmeyle hallederim ama akor kilidi sağlam olsun ne dersiniz.
-
yok ya,bu gitarın tonu da iyi pek oynamazsın pick-uplarla bence...
kilit sistemi rg-570de edge pro olması lazım (iyi bi şey,merak etme :))
ibanezin floyd rose tipi kilitli köprülerinin kaliteli olanları :)
-
peki bişey daha sorcam(biliyorum cok oldu) rg370 dx ler nasıl olur ve 370 in japonunu nerde bulurum. ikinci el bulmak zor neyse bekleriz. o değil korkum elimdeki gitarı satıp yenisini alamazsam sap gibi kalacağım.