-
Onlar için kız erkek farketmiyor ki...
-
nası yaa.çivisi çıkmış bu dünyanın.
ha bir de bu sabah bi mesaj attı elemanın biri, aynen şu şekil:
"naber kardiş.günaydınlar.nassın iisin?"
nası abi?ne kardeşi?kimsin nesin anlamadım ki?ne bu samimiyet?
-
ayıb etmişsin..
adam nassın iyimisin demek için mesaj atıyo işte..
pek abaza olduğunu sanmıyorum..
ya da zeki bir abaza:D
-
burdaki abazalar gelişmiş pikacuyla raiçu(nası yazılıyosa) gibi
hatta gaza getirmee çalışıp msn i istiyolar
-
Evet ya, en komiği de o, kimsin sorusuna sana ne cevabını verince, "niye bana ne ki hem niye msnini yazmıyosuuun?" diye mesaj yollamış. Adama o kadar saydırıp sövdürdüm bana hala hadi msni ver de orda devam edelim diyor. Herhalde bunlarla konuşanlar var ki gaza gelip başkalarından da istiyorlar.
-
kime diyorsun?
-
Olsa ve ya olmasa ne fark eder ki? Onun hiçkimseye saçma sapan mesajlar yollamiyor.
-
hehehehee güzel hoş topic ama zaten garaj da konuşmak cok uğraştırıyo kız arıyanıda varsa gitsin bir sürü aşk sitesi var ordan bulsun gerçi sanaldan ne de aşk olurya ben int ortamında kız arıyanların kendine güveni olmayan açiz insanlar olduğuunu düşünüyorum cık dışarı gerçek hayata önünden bir sürü kız geçiyo hem sıfatlarına bak. burda nasıl mesaj yazıyosan onunda suratına söyle:D:D hiç olmazsa neyle konuştuğunu görürüsün hadi bu da benden bir öneri olsun fikir güzel ama bence kızlar bu işten cok rahatsız oluyolarsa erkek ismi kullanabilirler bu da 2. bi öneri olsun önerilerimi bekleyin:))))))))))))
-
Ya, benim ismim de yazmıyor ama adamlar kokusunu alabiliyorlar galiba.
-
hehehhehehe onu bilemem ben okadar gelişmedim sanalda kızlar nasıl tanımlanırda anlamam baya uzamanlaşmış insan larde demek:D sana kolay gelsin ne diyelim