-
olum abaza erkeklerden sıkıldım artık yaw yeter bak hepinizin ismini yayınlarım hüleaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
sıkılırsın tabi profilinde kırmızı şeriti göremiyorum söyle bakayım günde kaç tane sevgi dolu mesaj alıyorsun..
-
hiçbir etkisi olmayacaktır bu yazılanların.keşke olabilse.erkek olduğumu bile bile bana aşkım naber diye gelen erkek arkadaşlar var.ayıp yani.saygısızlığı bana yapıyo sanki.bu durumdayım acı bana demekten başka nedirki.
-
bayanlar beyler idil hande zaten erkek sıkılması ondan,bu eleman erkek iken(!) alamadığı hayranlık dolu mesajları kız iken:) alınca bunalıma girmiştir :)) teselli edin üstüne varmayın...
-
Garaj'da son zamanlarda gördüğüm en yaratıcı en yeni başlık... Tebrikler.. İşte bu!!!!
-
Eheh gelen mesajlar süpermiş ya , ama bu tarz mesajlar sadece kız arayan erkeklerden mi geliyor ? Bana paso selam,naber,bunalımdayım,ölmek istiyorum cart curt mesajlar her türlü cinsiyetten gelmekte :) "Arkadaş edinmek istemiyorum" seçeneği gayet güzel bir özellik aslında durumdan şikayet edenler için...
-
Kimden : lodos_666
Tarih : 1 Ocak 2006 / 22:09
Konu : -Konu içermez-
--------------------------------------------------------------------------------
selam bir kayıp mıdır değeri anlamlaştıran_?
--------------------------------------------------------------------------------
Euhehehe sen neymişsin böyle :) Millet ben lodosa aşık oldum.
-
bundan sonra abazalık yapanların nicklerini buraya yazıyorum,gereğinin yapılması dileğiyle..............
-
herşey tadında güzel be demeyin öyle:D
-
constantinople,idil hande,sözi....................hepsi erkek,hepsi de erkek old biliyorlar yine de rahat durmuyorlar dikkat size de bulasabilir....