Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bir fikrim var !!!!

• ferferimfer • 4 Temmuz 2006 13:00 • #576884
    çok güzel!!!
  • maddest_angel • 4 Temmuz 2006 17:12 • #576889
    bi ara benim profilimde bildiğim bişey varsa oda hiçbirşey bilmediğidir yazıyordu ona gelen bi mail ama abaza birinin gönderdiği bir mail!!

Kimden : BullDozeR
    Tarih : 1 Temmuz 2006 / 11:48
    Konu : bööö

--------------------------------------------------------------------------------
    bildğim tek şey hiç bişey bilmediğimdir.:((((
    böğğğ nerden hatırladım ben bunu püüüüü..
    felsefe hocası dersi geçmem için bu konuda üç sayfa yazı yazmamı istemişti bende hiç bi bok yazamamış üç sayfa boyunca bu bu konuyu tekrar tekrar yazmıstım :)) tabi sora dersten çaktık (:

bende;
    sendende bu beklenirdi zaten dedim

Kimden : BullDozeR
    Tarih : 1 Temmuz 2006 / 11:51
    Konu : hasanikisalakosmandört

--------------------------------------------------------------------------------
    hadi gitte kumda oyna..

bende;

sende ditdir git dedim

ve onun yüzünden 3 gün garaja giremedim yani böyle abazalara böyle cevab verilince bekçi üyeliği donduruyor
  • sadecemüzik • 4 Temmuz 2006 17:40 • #576890
    hiç cevap verme ağızları çok bozuk... muhtemelen rahatsız oldum butonuna tıklamıştır... ama bunu ondan önce senin yapman lazımdı
  • need_a_cure • 4 Temmuz 2006 19:10 • #576891
    ben bundan 3 yıl önceki garajı özledim ktululuflomaklı gitarteli daha bi dünya adamlı muhabbetleri cırcırvırvırı özledim şimdi forumun sitenin halina bak ya :( abazalar sarmış :(
  • maddest_angel • 5 Temmuz 2006 16:38 • #576907
    ya ama ben buraya yeni üye olmuş sayılırım rahatsız olduğuma tıklayınca ne olduğunu bilmediğim için tıklamadım peki ne oluyor??
  • sadecemüzik • 5 Temmuz 2006 16:45 • #576908
    e adından belli: "rahatsız oldum" belli ki seni rahatsız eden şahsı engelleyecek bir şey... tıkla bak neler çıkıyor...merak etme tıklar tıklamaz birilerine şikayet gitmiyor.. orda seçenekler var... gıcık listeme ekle, bekçiye şikayet et vs gibi...
  • sadecemüzik • 5 Temmuz 2006 16:45 • #576909
    e adından belli: "rahatsız oldum" belli ki seni rahatsız eden şahsı engelleyecek bir şey... tıkla bak neler çıkıyor...merak etme tıklar tıklamaz birilerine şikayet gitmiyor.. orda seçenekler var... gıcık listeme ekle, bekçiye şikayet et vs gibi...
  • maddest_angel • 5 Temmuz 2006 17:22 • #576910
    SAĞOL :)NİHAHHAH ŞİMDİ HER SELAM VE MERHABA DİYENE RAHATSIZ OLDUM DİYORUM GARAJ BEKÇİSİNE YOLLUYORUM NİHAHHA Bİ DAHA BANA SELAM MERHABA TANIŞALIM MI GİBİ MAİLLER YOLLAMAYIN TEKRAR EDİYORUM SELAM MERHABA TANIŞALIM MI GİBİ MAİLLER YOLLAMAYIN SONRA NE OLACAĞINI SİZ GÖRÜRSÜNÜZ AMA ÖNEMLİ Bİ KONUYSA KAPIM HER ZAMAN AÇIK ÇOK ÖNEMLİ OLMASADA
  • elltu • 5 Temmuz 2006 20:30 • #576912
    ya fikir çok güzel arkadaslar ama garmeste bi bölüm var.istemezsen sadece eş-dost listende kayıtlı olanlardan mesaj alıyorsun.baska biri mesaj atmaya kalktıgında gelmiyor mesaj size niye bu kadar büyüttünüz olayı anlayamadım yani.olmadı yok herkes mesaj atsın abazalar atmasın diosanız mesaj atanı direk gıcık listenize atın yani...!
  • sadecemüzik • 5 Temmuz 2006 20:44 • #576913
    her merhaba diyeni gıcık listene alabilirsin ama bekçiye havale edersen her merhaba mesajı cezalandırmaz :) ama adam sana ana avrat düz gittiyse muhtemelen üyeliği silinir...