Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bir fikrim var !!!!

• maddest_angel • 6 Temmuz 2006 16:54 • #576971
    iyi de bazen bana çok güzel mesajlarda geliyor ama kızlardan şimdi herkes eş dost listemde değil yeni arkadaşlıklar kuruyorum ama erkeklerle asla kurmam yani insan orayada tıklamak istemiyor:((
  • syarar • 6 Temmuz 2006 17:27 • #576974
    bana bir kez gay bir vatandaş beni öpmeyi çok istediğini ve yazmıştı (nicki pasif25yanlış hatırlıyor olabilirim )korktum sonra nickimi değiştirdim
  • elltu • 6 Temmuz 2006 18:47 • #576981
    ya bence sen kızlara da güvenme bak bende kızım ama beni kimse rahatsız etmiyo garajda ama baska bi müzik sitesinde buse adlı bi kız msn adresi verdi bana kız kıza konuşalım falan diyodu.tamam kız bu ekleyim diyodum ki en sonuna gayım ama sapık değilim yazmış.
  • maddest_angel • 7 Temmuz 2006 16:21 • #577011
    puhahah bana hiç gay denk gelmedi aman eksik olsun oda...hırsızından tut tinerciye kadar herkesin yanından geçtim ama korka korka:))kestirmeden tek başıma gitmeyeceğim diye ablama söz verdim en sonunda
  • ga ga • 10 Temmuz 2006 01:41 • #577080
    bu topik küçük çaplı sosyolojik araştırma gibi olmuş abazalıkla çaresizliğin birleşimiminin ne gibi sonuçlar doğurduğunu konu eden bi araştırma.sonuç gerçek hayatta bastırılmış veya bastırmak zorunda kaldığı duygularının internetin sınırsız özgürlüğü sayesinde açığa çıkması ve neyazıkki bunun artık yüzssüzlük boyutuna ulaşması. bence asıl sorun şu internette bulduğu bu rahatlığı ya gerçek hayatta da aramaya internette yaptığı yüzsüzlükleri gerçek hayatta da yapmaya kalkarsa yüzünü bile görmediğimiz bu tiplere bu kadar uyuz olurken ya ilerde bu tiplerin kol gezdiği bi memlektte yaşamaya başlarsak.
  • rubber soul • 10 Temmuz 2006 01:47 • #577081
    'Abazalık' değildir o! Abazanlık dır...Abaza etnik bir Türk topluluğunun adıdır.Bunu düzeltsekte bu toplulukta rahat etse :)
  • __Axl_Rose__ • 10 Temmuz 2006 02:04 • #577082
    mesela tv8 tivi 8 diye okunur herkes tarafından.. ingilizc yani.. aynı şekilde cnn sienen ntv de entivi diye.. ama bir atv asla eytivi diye okunmaz, kanal d kenıl di diye okunmaz... neden biliyomusun? çünkü toplum, doğru ya da yanlış bazı şeyleri benimsemiştir... halk dili haline gelmiştir... bunları ufak tefek yanlışları saptayarak düzeltmen oldukça zor görünüyor, ama devam et, arkandayım... ;)
  • rubber soul • 10 Temmuz 2006 02:16 • #577083
    Bende seni bekliyordum nihayet yazdın...geç kaldın ama bu sefer:)
    Gizli bir hayran mısın sen şimdi ...
  • rubber soul • 10 Temmuz 2006 02:35 • #577085
    Destursuz msn alman da bundan ötürü galiba...üyeliklerin iptal olmuş sanırım dikkat et ana yemeği pek kızdırma...anladın sen:)
  • rubber soul • 10 Temmuz 2006 02:43 • #577088
    Yani kolonilerde olan mı olsun diyorsun?