Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bir fikrim var !!!!

• draw • 13 Temmuz 2005 20:39 • #572219
    yarım da olsa bi aklım var olmayanlar düşünsün.
    (kavga istiyorsan özele gel)
  • whyhione • 13 Temmuz 2005 20:41 • #572220
    özelde kavga az soonra:)))
  • draw • 13 Temmuz 2005 20:44 • #572221
    ver gazı ver ha ha :D
  • lichking • 14 Temmuz 2005 04:17 • #572227
    birakin insanlari ne istiyosa onu yapsinlar bari insanlar burda kendilerini cekinmeden ifade etsinler burda da kurallar olmasin...
  • draw • 14 Temmuz 2005 04:24 • #572228
    yeter ya ne kadar saçmaladınız.adam bana mesaj atıyor.sırf kız bulam amacıyla atıyor bı de bu mesajları.tamam bana atmasa sorun degil yine bi şey dememeye calışırım ama zırt pırt sinirleniyorum bende bir terden sonra.dolu kız bulma sitesi var.burasımı kaldı bi tek çiftleşmek için.ismi gizli olan profillere bak yarısında 'ben erkegim' uyarısını görürsün.bu mu özgürlük.konuşturmayın beni gece gece...
  • dexter_holland • 14 Temmuz 2005 13:06 • #572232
    tamam lan, yazıyorum profilime erkek, hatta isim ekliyeceğim İbrrrahim Erkekoğlu diye...
  • kuzucuk • 14 Temmuz 2005 17:58 • #572245
    arkadaşlar bayanlar kendini bişe sanmaya başladı bakın hep alay konusu oluyoruz ...hadi size iyi günlerrrrrr
  • altinay • 14 Temmuz 2005 22:17 • #572267
    Kimden : ........
    Tarih : 14 Temmuz 2005 / 22:15
    Konu : selam

--------------------------------------------------------------------------------
    bende senle tanışmak istemediğimi sölemek için rahatsız ettim
    aslında mesaj atmak ta istemiyordum ama neyse
    katil olacam yakında
  • dexter_holland • 17 Temmuz 2005 18:06 • #572386
    yepyeni mesajlar geldi, hemen geçireyim buraya...

Kimden : alıcıkartal
    Tarih : 17 Temmuz 2005 / 17:23
    Konu : selam

merhaba naper eger erkek değilsen anısalımmı yanı yalnızım konusmaya ıg,hıyacımvar hanı ruın hayaın kanununu bozmakııcın ısıyorum hayaa kafa utmak hosuma gıdıyoda

Kime : alıcıkartal
    Tarih : 17 Temmuz 2005 / 17:25
    Konu : Cevap: selam
    Durum : bu mesajı okudu

----------
    geber

Tarih : 17 Temmuz 2005 / 17:27

----------
    bende ıyıyım sagol cok nazıksın ama gerçek hayatada boyle nazıkmısın dır sen???* umarım oylesınddır ....

Tarih : 17 Temmuz 2005 / 17:28

----------
    hiçbir farkim yok, sen de gerçek hayatta böyle abaza misin?

Tarih : 17 Temmuz 2005 / 17:33

----------
    hayat sexen ıbare zannedenlersın galıba ama genede cevpverıyım ben kendını bılen bı ınsanım oke mı ben ne abazayımnede cakalım ben kendı halınde bı ınsanım ama galıba sen cok sertt bı ınsansın ama bana neden boyle davrandım sımdı onuda anlamıs değilim ha bu arada cok sertttsın

Tarih : 17 Temmuz 2005 / 17:51

----------
    affedersin ama abaza degilsen neden erkeklerle konusmak istemiyorsun?

Tarih : 17 Temmuz 2005 / 17:56

----------
    CUNKUBI COGU OKUZ OKUZ SEXS MUHABBETI YAPIYO BENDE SEXS MUHABBETINI YERINDE VE ZAMANINDA KONUSUP YASAMASINI SEVENLERDENIM YA DUSUNSENE YA BIRI GELIYOTANIMADIGI BI INSANA SEN SEXS YAPINI MILLI OLDUNMU YYOK MIKISTINMI GIBI LAFLAR YA KARDESIM SNA NE KI BUNDAN YAPAN BENIMBEN HAZZALIYORUM SNA NE UMARIM ANLAMISSSINDIR

Bu son mesajdan toplam 5 tane geldi bu arada, görüyorsunuz iste bir kere cevap vereyim diyince ne oluyor. Bu arada bundan sonra bana dikkat edin, malum sert insanim ben...

(hiçbir düzeltme yok, sadece dikkat çekmek istedigim yerlerin altini çizdim.)
  • the_distillers • 18 Temmuz 2005 21:20 • #572459
    Kimden : almost honest
    Tarih : 17 Temmuz 2005 / 18:23
    Konu : -Konu içermez-

--------------------------------------------------------------------------------
    Neredesin bu gece? yıldızların aydınlattığı cennetteki vahşi çiçekler Hala büyülenmiş uçuyor...takıntılar özgürlüğe ağıt yakıyor.. zamansız bir kelime anlam değişti..tutturulmamış, tutukulu aşk aynı tadı vermedi..ve ben merak ediyorum senin aynı şekilde yılmışlıkların varmı ?

ahanda bunu napiyim ben...