-
Bence Garaj gibi bir sitede yeni insanlarla tanışmamak imkansız.Eğer bir grup üyesi değilseniz mutlaka bu siteye üye olmanın bir amacıda yeni arkadaşlar edinmektir.Yeni arkadaş edinmek istemiyorum deyip msn,icq, adreslerini vermenin mantığı nedir?Bence bunu kendine yedirememek çok yersiz ve mantıksız.Burada kolonilere üye olmak forumlara birşeyler yazmak beraberinde mutlaka yeni birileriyle tanışmayı getiriyor.Bu yüzden ben yeni arkadaş edinmek istemiyorum deyip cool görünmeye çalışan tüm garajdakiler boşa kürek çekiyor.Sizce yeni arkdaşlar edinmek bir eziklik mi?sizin görüşleriniz neler?
-
ben mail adresimi bile vermedim ama arkadaş şunu diyim o arkadaş sitesi olmasın diyen herifler varya sor bakiyim hangisi burdan arkadaş edinmemiş..alayı bunların trip makinesi be...onu şunu bunu beğenmezler ancak tıraş yaparlar....ben edindim hemde çok bence her yerde her mekanda az çok kafa dengi birini bulursun....ben buldum o kadar..
meeeee:Kuzu :))))
-
Saçmalık. Gelip bana tanışalım mı diyen insanlarla niye arkadaşlık yapayım ki? Ayrıca forumlarda çok sevdiğim bir sürü insan var, onların mail atması beni rahatsız etmez. Ayrıca ben sığ bir insanım, çirkin insanlarla arkadaşlık yapmam. İnternette de yüzünü göremeyeceğime göre...
-
yaw gidin kendinize arkadaş bulun len
-
arggghh!;şimdi olaya bilimsel yönden yaklaşalım:gerçek hayattaki arkadaşlarınız sizi tatmin etmiyor mu?yoksa?zaten sanal dışı(gerçek)arkadaş olalım diyen kişilerden korkacaksın.noolmuş bu arkadaşlık kavramına yaa?
-
burdakilerin yüzde sekseni
karizma yapmaya çalışan
kendini aşmış bir müzisyen zanneden,
entel takılıp hatun düşürmeye çalışan zavallılar..
böyle yazınca daha bi cool oluyosun ya işte ondan arkadaş falan edinmek istemiyolar..
palavraaaa..!!
ama bir de öbür yüzü var olayın..
o da garajdaki abazalar..
bu duvara tırmanan herifler saçma sapan tanışma mesajları yazıyolar..
onlardan korunmak için bazen lazım olabiliyo bu tür şeyler..
o yüzden benim lafım diğer karizma yapmaya çalışanlara..
saygılarımla..
s.t.c.o.p.
-
ben garajdan sayısız kişi ile tanıştım...
dostluklara kadar dönüştü bunlar...
ama hiçbiri ile selam tanışalımmı gibi bir mesajdan sonra tanışmadım...
bu tür mesajlar sadece sinirimi bozdu...
zaten merak etmeyin orda yeni arkadaş istemiyorum yazıyor ama kullanım amacı "selam tanışalımmı diye mesaj atanları bekçiye şikayet ederim ona göre" den başka bişey değil...
cool görünmek için bişeyler yapanlarıda kaale almayın olsun bitsin...
onlar cool cool dolaşsın garajın kuytu köşelerinde...
bırakın egolarını tatmin etsinler...
hem zaten havalarda çok güzel...
saygılarımla
pesimist
-
olay ''arkadaş'' edinmek değil arkadaşlar.. bir zaman sonra 'şu an üstünde ne var? monitöre üfler misin?' gibi sorularla karşılaşabileceği tereddütünde oluyo insan; yani bura garaj ama 'müzikle ilgisi olmayan giremez' gibi bi kural yok.
benim de arkadaşlarım var ama,'selam, adın ne? kızmısın erkek mi?' diye başlamadı hiçbişey.
abazanlığın teknolojiyle buluştuğu nokta-GARMES-
:P
-
:D
-
bende arkadaş edinmek istemiyorum çünkü bi konu varsa formda kolonide konuşulsun özel gelen mesajdan küfürde çıkabiliyo moral bozucu şeylerde