Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Arkadaş edinmek istemiyen gerçekten de olabilir mi?

• BOY ON DI EDGE • 30 Ağustos 2005 14:19 • #573701
    Dart vader gerçekten iyi konuşuyosun (en azından ben destekliyorum).
  • nazmiyyeaah • 31 Ağustos 2005 13:37 • #573717
    ben ilk olarak direk ana soruya bakarım. tartışmaların içine dalmadan ilk soruyu muhatab alır onu cevaplarım. herkesin yazdığını okursam anlatacaklarıma dikkatimi veremem. valla bildin, %100 okudum.
  • blitzkrieg • 3 Eylül 2005 00:14 • #573779
    arkadaşlar direkt başlığı cevaplıyorum arada yazılanların açıkçası hepisini okumadım ama bu siteden ben kız arkadaş edinmedim.Bu siteye üye olmamın sebebi bazen canım sıkıldığında forumda bilgi paylaşmak mümkün olduğunca yardım etmek ve yani bu mantıkta olan arkadaşlarım da var . He diyeceklsiniz böyle kızlardan felan "selam" ve benzeri şeyler geldi de sen karşılık vermedin mi . evet verdim ama hiç biri ile arkadaş olma gibi bir amacım yoktu.Yani önemli olan amaç burada ve burada benim gibi olan insanlar var biliyorum. amacım cool takılmak değil:) cool değilim :pP .
    ben bu satede prosesör ve gitarımı sattım gruba kaç kere eleman aldım daha ne yapayım miss gibi site:)
  • Solinari • 6 Eylül 2005 01:07 • #573816
    ya gerçekten çok rahatsız edici tipler oluyor bazen. tabii ki herkes arkadaş edinmek ister güzel de bişeydir ancak nasıl tiplerden bahsettiğimi anlamışsındır. çok da zevki kalmıyor muhabbetin ne yazık ki
  • death_glory • 9 Eylül 2005 03:49 • #573852
    :)) garmeslerimi karıştırırken şu mesajlara rastladım:

naber ya tarzın ney?
    ...
    sorduğum gayet açık değil mi?
    ...
    15 nolduki?
    ...
    alaallaa çok ilginçsin, punk rock.

yavrum benim belki tüm masumiyetiyle bana bunları yazmış, ama nekadar da sinir bozucu öyle diğil mi! :P

abazanlık dışında her türlü mesaja cevap yazarım, küçük arkadaşlarıma da elimden geldiğince ablalık abilik de ederim ama herkes bunu yapmak istemeyebilir...
  • punk_girl_punk • 9 Eylül 2005 19:42 • #573861
    death glory bu tür durumlarda napıosun taktik ver lütfen

selam abla naber tanışalım msne gelsene bak benim msn adresim [email protected]
    cidden bana gelen bi mesajı sadece mail adresini değiştirerk yazdım bu arkadaş 14 yaşında ayrıca bu tür durumlarda naapmalıyım acaba?
  • death_glory • 9 Eylül 2005 21:05 • #573865
    death glory bu tür durumlarda napıosun taktik ver lütfen

sayın okuyucum, bu gibi durumlara günümüz garajında sıkça rastlanmakta. yeni yetişmekte olan genç beyinlerimizin, internet denen nimeti kötüye kullanmaları her ne kadar içler acısı bir durum olsa da görüldüğü gibi zaman zaman bir anne, abla, abi şefkatine muhtaç yavrularımız da bu şefkati sanal alemde aramaktadırlar. üzerlerine gitmemenizi, kendilerini kızdıracak, yıpratacak ve rencide edecek sözlerden kaçınmanızı öneririm.

sizinle tanışmak isteyen çaresiz bir yavrucak olabilir; ancak abazanlık sınırını zorlayan bir mel'unsa kendisine satanist ayağı yapabilirsiniz; çok eğlenceli oluyo:P
  • morvedelisi • 9 Eylül 2005 22:24 • #573866
    istemiyorum efendim

yalnızca sevdiğim kişilere yersiz hakaret edildiği için üye oldum.
  • likablegirl • 10 Eylül 2005 21:07 • #573872
    Arkadaş Edinmek Güzel Bişi Ama Sapık Edinmek PEk Hoş Olmuyo ..

Bence arkadaş edinmek istemiyorum tercihi gayet yerinde bir tercih. Çünkü garajın kalabaklıklaşması kalite ve müzik anlayışını kısacası garajın kimliğini değişmesine neden oldu ... Bu da garaj da sapık , tek amacı kız tavlamak olan kazmaların garaja girebilmesini sağladı ve üyeleri rahatsız etmesine neden oldu.. O yüzden bu tercih bu tür sorunlar çeken üyelerin biraz da olsa işine yaradı. Bence bunu hava yapmak için kullanıyorlar vs gibi sözlerle sebeplendirmek yanlış oldu .. :)

saygılarımla ...
    likablegirl (gitarTELİ in imzası ama olsun )
  • kkurt • 10 Eylül 2005 21:54 • #573873
    Arkadaş Edinmek Güzel Bişi Ama Sapık Edinmek PEk Hoş Olmuyo ..

türkiye acayip bi ülke. hiçbirşey yerli yerinde yapılmıyor. yonca siberalem vs gibi siteler dururken şimdi garajı çöpçatan sitesi olarak kullanmak ta nerden çıktı?