-
Mugla'ya sevgiler
Bence garajda muhabbet edecek sürüyle insan var.Sen beni anlamamışsın kardeş tüm mesajlarımı oku belki bir noktaya varırsın.Sen tribünlere oynuyosun :)) Aferin devam et...
-
Mugla'ya sevgiler
evvel zaman içinde kalbur saman içinde ( o da ne demekse ) pireler offline develer online iken garajın garaj zamanında burda ne muhabbetler varmış.
efsane gibi haala anlatılır
olsada dinlesek bi anlatan
-
Mugla'ya sevgiler
bu paşa hayvanlarla pek içli dışlı be örneklere bakarmısın...deve ha puhahaaaaa....olum alemsin be...daha küçük hayvanları tercih et be sinek karınca gibi...
-
Bu konuyu nasıl kaparım???
Arkadaşlar olmuyo,ben göreceğimi gördüm.Konuyu açtım ama başka yerlere yönelmeye başladık. Bu konuyu kaparım ben. Ama nasıl?
-
Mugla'ya sevgiler
valla bende zamanında ne dostluklar kazandım bu siteden ne canlarım oldu hatta hayatımda çok önemli bi kişiyle bu siteden tanıştım erkek arkadaşım bu sitden ama bişey diyimmi artık bu sitenin tadını kaçıranlar varsa onlarda insanlardır bende artık yeni arkadaş edinmek istemiyorum çünkü artık çok gereksiz muhabbetler döndürüyo insanlar
-
ya ne arkadası ya!sosyal olmak isteyen yonja ya gider!bnim bu sitede cok sevdiğim arkadaslarım var ama onlara saygım sonsuzzzzz!!!!!!
-
tribünlere oynamaya gerek yok çünkü karıya kıza ihtiyacım yok.kırmızı şeridim var çünkü senin gibiler gelmesin diye anladın mı şimdi.ne arkadaşlığından ne coolluğunda bahsediyorsun ki sen mesaj attığın her insanda kırmızı varsa demek ki belli arayışlar içerisindesin.polemiğe girmeyelim.kırmızı çizgililer cool olmaya devam etsin sende mantığınla birşeyleri çözmeye devam et tamam mı.hadi kolay gelsin.
cool insan tribün koşucusu artizzzz -teufel-
-
damarına bastım heralde fena inledin..Canım zamanla gecer acın..polemiğe girmek istemiyosan cevap yazmasaydın.ben muğlada da yaşadım oranın senin yaş ortalamandaki tipleri için normal konuşuyosun.Allah'ını seversen gel benimle arkaş ol nolursun... :D Ben daha garaj da kimseye öyle bişidemedim yalansa isteyen çıkar söyler...hadi hayırlı traşlar
-
işin garibi geçendi biri tanışalımmı diye mesaj attı ama yeni arkadaş edinmek istemiyormuş(!) işte kuulum diye geçiniyorlar. ben de bu siteden çok iyi arkadaşlar edindim. ama işin boyutunu kaçıranlar oluyor. ben her zaman yeni arkadaş edinmek isterim ama insan olsun önce. müzikle ilgisi olsun..
-
punker arkadaş olalımmı hım?