Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Arkadaş edinmek istemiyen gerçekten de olabilir mi?

• pUnKeR • 28 Ağustos 2005 02:23 • #573632
    yok almıyım..
  • metalkuzucuk • 28 Ağustos 2005 02:24 • #573633
    neden kuzum ya belki anlaşabiliriz...
  • Darth_Vader • 28 Ağustos 2005 02:47 • #573634
    ben arkadaş edinmek istiyorum kardeşim!!
    kız-erkek farketmiYo hem de..
    ama bu abazalar yüzünden millet ürküyo tabi, benim yapabileceğim pek bir şey yok!
    garaj ın eski halini pek bildiğim söylenemez..çünkü öyle kodaman, eski bi üye değilim..yalnız şu anki hali pek iç açıcı değil bence..
    kolonilerde ve forum larda millet birbirine b.k atıp üstünlük kazanmaya çalışıyo..ha ben de pek farklı sayılmam, çünkü bazen tepemin tasını attıran şeyler olduğunda basıyorum kalayı..
    sonuç olarak (lafı fazla uzattım biliyorum:) ben arkadaş edinmek istiyorum!!!!
    madem garmes abazaların mekanı, burdan sölüyorum işte:
    TANIŞALIM MI??:))))
  • Paşam • 29 Ağustos 2005 09:23 • #573664
  • -TeUFeL- • 29 Ağustos 2005 09:38 • #573665
    Bu konuyu nasıl kaparım???

damarına bastım heralde fena inledin..
    vay abartabilme yetimiz yüksekmiş..

neyse arkadaşım o kırmız çizginin manasını ben sana tam anlamıyla izah edeyim...
    abuk sabuk mesajlardan korunabilmek içindri.kimse ben arkadaş istemem.yalnız takılayım demiyor.arkadaşlarımızıda böyle forumlardan buluyoruz ve çok daha sağlam arkadaşlıklar oluyor.farzım misal senide forumlardan takip ettiğim için açtığın konuya mesaj yazdım.bir nevi ismi tanımaktan ileri geliyor.ha nolur baktım fikirler uyuşuyor atarım mesajı uygun bir cevap gelirse arkadaşlık başlar...burdaki amaç birbirimiz g*t etmek değil.

arkadaş olalım demişsin hernekadar dalgasınada olsa teşekkür ederim.
    hadi hayırlı traşlar

bunun manası nedir...neyse haydi kendine iyi bak
  • metalkuzucuk • 29 Ağustos 2005 13:01 • #573669
    evet baş abaza sensin puhaaaaa.....senden önce bendim ama boynuz kulağı geçti muhaaaaa...
  • shadowinthesun • 29 Ağustos 2005 13:06 • #573670
    eSrarengiZzz bu mesaj oku
    29 Ağustos Pazartesi - 12:53
    ya Sen bana seLam verdin ama eş dost listendende olmadığım için cEvAp veremiyorum konuşmak istersen eş dost listene ekleyiver
    BeN-MooDy
    [Yaş 21 - İstanbul]
    [email protected] Bu ilan henüz cevaplanmadı
    Tüm ilanları

bu ne ilanı oluyo anlayamadım...alınık satılık arkadaş ilanı mı yoksa?

ha bir de "msj" olarak olarak gözüküyo ilanda,dejenere sadece forum ve koloniler için mi geçerli?"cvp" da öyle..
  • fibonacci • 29 Ağustos 2005 13:59 • #573671
    İnsanlar garaj.org'a neden giriyor?

Bunu kendi adıma cevaplayayım, "kırmızı şeritli" çoğu kişinin de öyle cevaplayacağından eminim;
    Ben garaj'a yeni çıkan albümleri, konserleri, müzik endüstrisinden haberleri takip etmek için; işi müzisyenlik olan insanların verdiği ders, alışveriş ve iş konulu ilanları okumak için; müzik hakkında insanlarla fikir alışverişinde bulunmak için giriyorum. Bu fikir alışverişi esnasında başkalarıyla elbette arkadaş olacağım, belki de yıllarca sürecek bir dostluğun temellerini atacağım. Ancak durup dururken gelen "s l m, tanışalım mı?" diye başlayan mesajları atan, iki tane nörondan oluşan beyne sahip insanlarla da haşır neşir olmak istemiyorum.
  • whyhione • 29 Ağustos 2005 14:15 • #573672

+1
    fibonacci ağzını öpeyim diye bir laf vardır ama kullanmayayım ben şimdi onu:)
  • -TeUFeL- • 29 Ağustos 2005 14:47 • #573674

+1001 tam bir açıklama olmuş...