Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Arkadaş edinmek istemiyen gerçekten de olabilir mi?

• BARAKA_team • 24 Ağustos 2005 14:51 • #573546
    nden olmasan karşıdakine baglı
  • BARAKA_team • 24 Ağustos 2005 14:51 • #573547
    nden olmasan karşıdakine baglı
  • -TeUFeL- • 24 Ağustos 2005 15:33 • #573549
    Arkadaş edinmek istemiyen gerçekten de olamaz...

arkadaşlar sorunun ucu çok açık.kimse ben arkadaş istemem tek takılırım olayı için işaretlemez bu olayı.tabi cool olmak için dötünü bile veren arkadaşlarda yok değil garajda.
    ama düz beyiinli insanlarımız kız ismi görünce hemen tanışalım mı ayağına yatıyor.tabi birde ultrabazanlar var(ki biz onlara uçan abaza diyoruz)inadına kırmızı şeritli arıyor:)isim bölümünüze kız ismi yazın birde msn adresi alın aynı isimle...günde 50 tane kişi size mesaj atıyor mu atmıyor mu görüşürüz o zaman.
    arkadaş bulacaksan ya forumdaki yazılarına bakacaksın senle aynı fikir mi ya kolonilerde kaynaşacaksın.
    ibanetze,nofx,josf,bigboots dostluk mertebesine ulaşmış insanlardır ve garajda tanıştık hepimiz alakasız yerlerde oturuyoruz.(selams agalar)

garajdaki bayan arkadaşlarıma allaha sabır versin.....

Müzikli yonja'dan -TeUFeL-
  • jjaz • 24 Ağustos 2005 15:42 • #573550
    bozmuyor yazdacagım cevaplardan dolayı birdaha garaja bu nick le giremeyeceğimi bilmek moralimi bozuyor
  • BOY ON DI EDGE • 24 Ağustos 2005 18:10 • #573552
    Soruya tam açıklama...

Bazı arkadaşlar soruyu anlamakta güçlük çekiyor ya da anlamak istedikleri gibi anlıyorlar.Ben arkadaşlık derken herhangi bir abazanlık potansiyeli olmayan bir ilişkiden söz ediyorum.sadece havadan sudan sohbet etmek,müzikten konuşmak dalga geçip gülmek için olan arkadaşarın sanal versiyonundan bahsediyorum.Yani netteyken vakit geçirebilecek insanlardan bahsediyorum.Benim işimin bir parçası internet o yüzden sürekli online oluyorum.Dolayısıyla sadece nette görüştüğüm çok arkdaşım var.Bence bu güzel birşey.kimisiyle gerçek hayatta da görüştüm.EE bunun nesi kötü...ŞEYTAN BUNUN NERESİNDE ;)
  • -TeUFeL- • 24 Ağustos 2005 19:24 • #573554
    Soruya tam açıklama...

arkadaş sorunun varsa onu bilemem ama garaj çokta muhabbetine doyulmayacak adam yok.zapıktan bol birşey yok.kaç kişiyle adam akıllı müzikten bahsedeceksin.ha dersin ki netteyken canım sıkılıyo üye listesibde dolşıyorum herkeste kırmızı şerit var ozaman anlarım seni...şeytanlık bir durum yok:)ben sadece garajdaki bayan arkadaşlar için iyi bir özellik
  • metalkuzucuk • 24 Ağustos 2005 19:39 • #573555
    Soruya tam açıklama...

ben genelde kızlarla konuşuyorum naapayım erkeği yahu çevrem zaten hep erkek aynı muabbetler ama kızlarla değişik muabbetler yapıyoruz..bazen erkek muabbetine kayıyor ama bence kızların erkekler kadar kafaları basmıyor..
  • shadowinthesun • 24 Ağustos 2005 20:07 • #573557
    Soruya tam açıklama...

değişik derken?mohaha:))kafası basan insanlar msn(ya da x) den aşk yaşayabilme yeteneğine sahip olanlar dimi?hehhe çok komik yaa..hiç bir şeyden korkmam arkadaş arayan insandan korktuğum kadar:)))kişiliği olanın aynı kafada arkadaşları olur zaten,fazladan bişeye gerek yok..ayyy şimdi "kuğul" da oldum..oh be rahatladım
  • dexter_holland • 24 Ağustos 2005 23:19 • #573561
    Soruya tam açıklama...

Geber. Ben benim anlattıklarıma kafan basmaz diye saçma sapan şeyler yazıyorum. Hiç yakıştıramadım sana kuzum...
  • metalkuzucuk • 24 Ağustos 2005 23:36 • #573562
    Soruya tam açıklama...

ya ama doğru hollandalı kardeş söyle bakayım dünyada hangi alanda kadınlar önde?