-
hiçbirsey eskisi gibi olmaz heyytt be neydi burdaki günler 30kişi online oldumu vaybe derdik
sohbet edebiliyorduk birbirimizle ama yeni bitmelerin yüzünde bundan 2 sene önce kaldırıldı...
+98oktan(bilen bilir)
-
ya garaj degısık hale geldı garaj ikiye bölündü elit kesim ve gariban kesim bu insanlar neden üyelikleri dondu salakça seylerden ben birini arkadasım sandım genelde sitelerde o nıck kullanır ismini sordum beni sikayet etmiş ve üyeligim dondu bekçiye sordugumda arkadas edınmek istemiyorum diyenlere mesaj attın mı konu ne olursa olsun sneı şikayet ettiginde üyeligin donuyomus cok sacma bu ya bekçi önce mesajın içerigine baksın sonra dondursun üyeligi bekçi garajda seni sevmeyen çogalıyor haberin olsun benden sölemesi:)) bi de daha önce kendisine nokta verilmeden önce noktasızlar kolonısıne( noktalı üyelere karşı kolonisi ) üye olan kişi şimdi nokta almış dikkat et kime nokta verdigini forumlarda mesajları silinmiş kişilere bile nokta vermişin ne iş bekçi garajı ikiye bölme eşit ol herkese adalet dagıt biraz kaldır su nokta olayını
NOT:umarım bu yazı için bekçi benı dondurmaz :)))
-
kare-te demiş ki:
bu konu hakkında bi yazı yazsam arkalı önlü 12 sayfa çıkar ama sessiz kalmayı tercih ediyorum.
Aynı şekilde ben de Mehmetçim..
-
leylim leeeeeeeeeey
leylim leeyyy
-
Dondurmaz ama önce biraz düşünerek yaz , sonra da türkçemizdeki noktalama işaretlerini kullan ki biz de anlayalım yazılanları.
Ayrıca artık şu noktaya laf atmayı bırakın. Ne zararını gördünüz noktanın? Madem nokta umrunuzda değil sallamayın o zaman. Allahım yarabbim ya...
-
ya cidden bence eskisi gibi zevkli değil garaj eskiden laf atacağım takılcağım eleman çoktu simdi biraz yaş sınırıda düştü gibi son dönemde beni derinden etkileyen eleman olmadı aslında herseye rağmen sizi seviyorum =)
-
zaten sorun da bu da değildi: Kimse gruplaşmıyordu..
he arada gelip "dışkı mı var bu müzikte,niye dinlersiniz?" gibilerinden mallamalar yapılmaktaydı ve ağzının payını vermek adına aynı yönde sözler sarfedilir idi..
gruplaşma diyosan buna:De valla çok keyifli..
.)
-
2 Çeşit Garaj Sakini Çeşidi Var
Aslında tam olarak elit kesim ya da gariban kesim diyemeyiz buna.Benim fikrimce bir
* kendini kanıtlama çabasında olan kesim
* tamamen zaman geçirmeye gelen bir kesim var.
Zaten gerek anketlerde gerekse forumlarda bu çok belli oluyor.16-17 yaşında dünyanın tüm gizemini çözdüğü sanan ama yinede kimseye kendini kanıtlayamamış olan bir kesim var ve oldukçada fazla.
Birilerinin yorumlarına laf atmak ve bilip bilmeden konuşan ''lamer'' diye tabir ettiğimiz kesim maalesef oldukça fazlalaştı.
Diğeri ise artık çok fazla aktif olmayan ara sıra anketlere yazan bir iki forum yorumu yapan sayısı oldukça az bir kesim var.Zaten genelde bu kişiler pek yorum yapmıyorlar.Yapıncada lamer arkadaşlar hemen üzerlerine düşen görevi yerine getiriyorlar.
Tabii bu şahsi görüşüm.
-
hmm simdi ben sanirim lamer olcam ama sen kendini hangi kesimde görüyorsun bakiyorumda baya forumlara yaziyorsun filan???
-
Hayat 17 yaşında anlamını buldum sananlardan çok acı alır intikamını... Severim bu cümleyi..